SON DAKİKA
SON DEPREMLER

ABD'deki Fuara Katılacaklar

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Sanayici ve İşadamları Derneği (MASİAD) üyeleri 20-26 Mart tarihleri arasında Amerika’nın Los Angeles, San Diego ve Las Vegas kentlerinde gerçekleştirilecek olan Uluslararası inşaat ve yapı malzemeleri fuarı nedeniyle ABD yolcusu.

19 Mart tarihinde başlayacak olan ABD gezisi ile ilgili olarak MASİAD’dan yapılan açıklama da “ Her 3 yılda bir yapılan ve dünya inşaat ve yapı malzemeleri sektöründe önemli bir yeri olan Connexpo Con AGG fuarına bizlerinde katılımı için fuar organizatörleri tarafından davet göndermişlerdi. Bizlerde üyelerimizin sektördeki son gelişmeler yerinde görmek ve ABD’li işadamları ile görüş alışverişinde bulunmaları ve bu görüşmelerin yatırım anlamında olumlu neticelerinin ilimize somut olarak yansımasına katkı bulunmak amacıyla bu fuara katılma kararı aldık.

Şu ana kadar 23 üyemiz bu fuara katılmak için başvurdu. Sanırım 30 civarında üyemizle birlikte ABD’deki fuara katılacağız. Fuar sonrasın da ise, fuar süresince yapacağımız görüşmeler ve edineceğimiz kazanımları ilimizin ekonomik kalkınmasına somut olarak yansıması için katılan üyelerimizle birlikte projeler üretmeyi ve uygulamayı düşünüyoruz” denildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız