SON DAKİKA
SON DEPREMLER

ABD'den Döndüler

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Sanayici ve İşadamları Derneği (MASİAD) yönetim kurulu, KOSGEB Genel Destek Programı kapsamında yer alan Yurt Dışı İş Gezisi Desteği ile Amerika Birleşik Devletleri'nde Kaliforniya ve Nevada eyaletlerini kapsayan bir iş gezisi gerçekleştirdi.

13 dernek üyesinin katılımı ile gerçekleşen gezide ABD'nin California ve Nevada eyaletlerinde gezi, inceleme, iş görüşmeleri ve fuar gezisi gerçekleştirildi.

20-26 Mart 2011 tarihlerinde 3 şehrin ticaret ve sanayi odaları ile görüşmeler ve inşaat sektöründe dünyanın en önemli fuar etkinliğine katılan MASİAD üyeleri, hem sektördeki son gelişmeleri izleme hem de ili tanıtma imkanına kavuştular.

MASİAD tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, "Her 3 yılda bir düzenlenen ve dünya inşaat ve yapı malzemeleri sektöründe önemli bir yeri olan Connexpo Con AGG Fuarı'na katılımı için fuar organizatörlerinden gelen davet üzerine üyelerimizin sektördeki son gelişmeleri yerinde görmesi, ABD'li iş adamları ile görüş alışverişinde bulunmaları amacıyla bu fuara katıldık. Los Angeles şehri özellikle gelişmiş altyapısı, geniş ve bakımlı yolları, düzenli trafiği ile ilgimizi çekti. California eyaleti iklim ve tarım ürünleri ile ülkemizin Akdeniz bölgesine benzer yapısı ile beğenilerimizi topladı. Tarım teknolojileri ve pazarlama yöntemleri bize faydalı oldu. Derneğimiz bu tür etkinliklerini arttırarak devam ettirecektir" denildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız