SON DAKİKA
SON DEPREMLER

ABD'li Grubun Konseri

A- A+ PAYLAŞ

Amerikalı klasik oda müziği grubu "Trio Chicago and Friends" (Chicago Üçlüsü ve Arkadaşları), ABD Adana Konsolosluğu ile Malatya Valiliği işbirliğinde Malatya'da konser verdi.

Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen konsere, İl Kültür ve Turizm Müdürü Bahaettin Kabahasanoğlu'nun yanı sıra vatandaşlar katıldı. Grup, 20'den fazla ülkeyi dolaşarak, Amerikan müziği türlerinde konserler veriyor. Venezuella, Kamboçya, Vietnam, Ütopya, Rusya, Mısır ve Ürdün gibi ülkelerde konserler veren "Trio Chicago and Friends" (Chicago Üçlüsü ve Arkadaşları), bu kapsamda Türkiye'de de çeşitli konserler verdi. İstanbul, İzmir, Ankara, Adana, Mersin, Şanlıurfa, Niğde ve Gaziantep'te konserler veren grup, son olarak Malatyalılarla buluştu.

Konserin gündüz yapılan bölümüne ilginin olmadığı gözlendi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız