SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"ABD'nin de Personeli Var"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:55:14
A- A+ PAYLAŞ
 
Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, CHP Mersin Milletvekili Ali Rıza Öztürk'ün, Kürecik Radar İstasyonuna İsrailli personelin atandığı iddialarına ilişkin soru önergesini yanıtladı. Öztürk, "Kürecik Radar İstasyonuna İsrailli personel atanmış mıdır? Atanmışsa kim veya hangi merci izin vermiştir?" sorusunu yöneltti.
 
Soru önergesini yanıtlayan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, "NATO füze savunma sisteminin bir unsuru olan erken uyarı radarının konuşlandırıldığı Kürecik'teki Radar Tesisinde ülkemiz personelinin yanı sıra NATO müttefikimiz Amerika Birleşik Devletlerinin de personeli mevcuttur" dedi.
 
Milli Savunma Bakanı, Kürecik Radar İstasyonuna İsrailli personelin atandığı iddialarına ilişkin de, "Bu tesiste diğer müttefik ülkeler personelinin görevlendirilmesi de mümkündür. Diğer taraftan, İsrail dahil üçüncü ülkelerin vatandaşlarının tesiste görev almaları söz konusu değildir" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız