SON DAKİKA
SON DEPREMLER

ABD'nin 'Yüzyılın Utanç Planı'na Tepki

0
Güncellendi - 2020-01-30 07:37:20
ABD'nin 'Yüzyılın Utanç Planı'na Tepki
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da ABD ve İsrail’e tepki için, “Dirilişe ve direnişe katkı onurdur, Kudüs Müslümanların onurudur” eylemi düzenlendi.

Soykan Meydanında düzenlenen eylemde, önce dua edildi, sonra basın açıklaması okundu. Malatya Sivil Toplum Kuruluşları adına Memur Sen Malatya il Temsilcisi, Eğitim Bir Sen Malatya Şube Başkanı Hüseyin Söylemez, sivil toplum kuruluşları adına basın açıklamasını okudu. Söylemez, “Amerika ve İsrail'in istilacı, işgalci ve sinsi oyunları ile Filistin'i parçalama planına karşı hep birlikte sesimizi ve sözümüzü yükseltmek ve dünya kamuoyunu harekete geçirmek için Malatya Sivil Toplum Kuruluşları olarak bir aradayız” ifadelerini kullandı.

“Bütün dünyayı bu sözde anlaşmayı reddetmeye çağırıyoruz"

Söylemez, “Dün gece yapılan bir toplantı sonrasında, Dünyanın sömürgeci ve emperyalist gücü ABD’nin Başkanı Donald Trump ve İşgalci Terörist İsrail’in Başbakanı Netanyahu, yüzyılın barış planı adıyla "Yüzyılın Utanç Planını" açıkladılar. Bu sözde anlaşma ile kendi ülkelerinin iç siyasetinde batağa girmiş olan bu iki meczup lider, yüzyıllık vahşi planları ile yeni bir kaosa adım atmışlardır. Sözde anlaşmanın tanıtıldığı toplantıda yer alan Umman, Bahreyn ve Birleşik Arap Emirlikleri ise bu tarihi ihaneti, bir ömür sırtlarında taşıyacaklardır. Bu sözde plan 'yüzyılın anlaşması' değil, yüzyılın dayatmasıdır. Filistin'i Siyonizm’e peşkeş çekme planıdır, işgali meşrulaştırma ve Filistin halkının iradesini yok sayma planıdır, Mel'un siyonizmin Kudüs'ü Selahattin'in torunlarından geri alma planıdır. Hem terör devleti İsrail ve kuklası ABD’nin, hem katil Netenyahu ve erketesi Trump’ın Filistin’i işgal planı diplomatik açıdan palavra, bizim açımızdan sadece bir paçavradan ibarettir. Bütün dünyayı bu sözde anlaşmayı reddetmeye çağırıyoruz” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • cumali (4 yıl önce)
    5 milyon israilli yahudi 260 milonluk araplarin hakkindan gelip soke soke kudusu almis ve bunu tum dunyaya tanitmissa adamlara helal olsun derim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahmut (4 yıl önce)
    Mttb Başkanı fotoğraf karesine yine en ön saftan giriş yapıyor dosta güven düşmana korku veriyor.:)
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (4 yıl önce)
    basri ve ahmet yaptiginiz tam bir terbiyesizlik
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (4 yıl önce)
    Bu ülkede göstermelik Portakal bıçaklayanlar kolaları yerlere dökenler yaptıkları işi kahramanlık sanıyor. Yazık biraz ciddi olsanız bari
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    Mttb başkanı yine ön safta :) Trump malatyahaber’i okuyordur zaten, en kısa sürede geri adım atar.
    0
    0
    Yanıtla