SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''ABD'yi Kim Durduracak?..''

A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Fatih Hilmioğlu, Malatya'da konferans veren Prof.Dr. Mümtaz Soysal'a "ABD'yi kim durduracak?" sorusunu yöneltti.

Atatürkçü Düşünce Derneği'nin düzenlediği konferansın konuşmacısı olan Soysal, dinleyiciler tarafından yöneltilen sorularıda yanıtlarken, İnönü Üniversitesi Rektör Prof.Dr. Hilmioğlu, ABD’nin özellikle petrol konusuyla ilgili olarak birçok ülkeyi işgalinin söz konusu olduğunu belirterek ‘ ABD’ye kim dur diyecek ?” sorusunu yöneltti.

Prof.Dr. Mümtaz Soysal, soruya kısaca "Kendi kendisini durduracak" yanıtını verdikten sonra açıklamalarda bulundu. Soysal, haksızlığın kendi kendini kemireceğini belirterek ABD’nin yanlışlıklar yaptığını, en sadık müttefik olarak Türkiye’ye bile yanlışının olduğunu belirtti ve ABD'nin Körfez Savaşı ve son Irak müdahalesi sırasında yapılanların yanlış olduğunun söylenmesine karşın kendisi için bataklığa girdiğini vurguladı.

"ABD’ye yapmayın" denmesine rağmen ve halen "Türkiye Dışışlerinin eli-kolu bağlı olsa bile" yine de yanlışlıkların dile getirildiğini belirten Soysal,”ABD bunun çıkmaz olduğunu anlayacak. Allah cezasını versin demeden, mücadeleyi sürdürmeliyiz. ABD, Vietnam’da olduğu gibi Irak’ta da öyle olacaktır” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız