SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Abi-Kardeş Müdürler

A- A+ PAYLAŞ
Güvenlik Şube Müdürü Ali Aygün, ağabeyi Emniyet Müdürü Mustafa Aygün ile Malatya'da görev yapıyor. Geçtiğimiz yıllarda Malatya Emniyet Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Galip Kahya'da, dönemin Malatya Emniyet Müdürü olan amcası Ali Osman Kahya ile görev yapmıştı. 
 
16 TAKDİRNAMESİ VAR
 
Denizli doğumlu olan iki kardeşten Mustafa Aygün Mardin İl Emniyet Müdürüyken Malatya İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanırken, kardeşi Ali Aygün ise Malatya Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürü olarak görev yapıyor. İl Emniyet Müdürü Mustafa Aygün' ün, mesleki kariyeri boyunca bakanlık ve valilik düzeyinde olmak üzere 16 adet takdirname ve 123 maaş taltifi ve çok sayıda başarı belgesi bulunuyor.
 
ORGANİZE SUÇLARA KARŞI HİZMETLERDEN
 
Malatya Emniyet Müdürlüğü'nün internet sitesinde Emniyet Müdürü Aygün ile ilgili şu bilgiler yer alıyor; "Aldığı sertifika ve ödüllerin birçoğu, organize suç gruplarına karşı düzenlenen operasyonel hizmetlerinin yanında, Türk Polis Teşkilatı'nın dış ilişkilerinin başarılı bir şekilde yönetilmesinde gösterdiği başarılarından ötürü verilmiştir. Bu başarıları arasında, AB'ye üyelik süreci projelerinin üstlenilmesi, personelin BM barışı koruma misyonlarında görevlendirilmesi, küresel güvenlik üzerine uluslararası konferansların düzenlenmesi, ikili güvenlik işbirliği anlaşmalarının imzalanması ve UEFA 2008'de ulusal güvenlik güçlerinin yönetilmesi de bulunmaktadır." 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız