SON DAKİKA
SON DEPREMLER

abicimmmm

A- A+ PAYLAŞ

Mutlu Yıllar

Bir kaç gün sonra bir yılı daha geride bırakacak yeni bir yıla merhaba diyeceğiz. İyisiyle, kötüsüyle eski yılı uğurlarken yeni yıla da büyük umutlarla gireceğimize şüphe yok.
İyi ki umutlar var. Ya umutlarda olmasa ne yapardık?
Zira umutlarınız size özgü. Kimsenin ona sahiplenmesi mümkün değil. Yeni bir yıl, yeni umut çiçeklerinin açmasına sağlayan bir başlangıcın tarihi.

2009’u Uğurlarken BİZ…

Şu anda bilgisayarınızın ekranından okuduğunuz MalatyaHaber, 7. yılını geride bıraktı 8’e merhaba demek üzere… Bu 7 yılda birçok şey denedik. Yapmaya çalıştık, bazen de yapmamak için çaba sarf ettik. Bunların hepsi inandığımız yayın ilkeleri doğrultusunda okurlarımıza faydalı olacak bir ‘Sanal Gazete’ hazırlamak içindi. Amiyane bir tabir belki ama ne yaptıysak ‘sizin için’ yaptık. Elbette hatalarımız da oldu.

“Keşke yapmaz olaydık” dediğimiz, olmadı… Malatya medyası için iyi bir yol açtık diye düşünüyoruz… Malatya’yı dünyaya taşımanın mutluluğunu hep yaşadık…

Çok istesek de hayata geçiremediğimiz bölümler, projelerimiz de oldu. Yine de önemli olan başarabildiklerimizdir diye düşünüyorum.

Yarım kalmışlık ve 2010…

Yeni yıla girerken 2009’a duyduğumuz öfke ve pişmanlıkları bir kenara bırakmak geleceğe umutla bakmak sanırız en doğrusu…

Dünyalık kaygı endişe öfke ve pişmanlıklar için geçmişte yaşadıklarımızı ve bunları yaşatanları yürekten affetmediğimiz ölçüde hayatımızda hep birşeyler yarım kalacak. Yaşamı doğru algılamamıza engel olacak. En önemlisi şu anda geçmişin muhasebesini yaparken öfkelerimizi pişmanlıklarımızı yenilerken içinde bulunduğumuz ân gereği şekilde değerlendirilemeyecek.

İnanıyorum ki bizi geleceğe götürecek şey, geçmişin doğru ve dürüst bir muhasebesine yapabilmekten geçiyor.

Gelin 2009’un muhasebesini iyi yapın… 2010’a umutla bakmak için…

Şimdiden huzur ve sağlık dolu bir yıl geçirmeniz dileğiyle…

MalatyaHaber.com ailesi…

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız