SON DAKİKA
SON DEPREMLER

ABİGEM'den Paris'te Toplantı

A- A+ PAYLAŞ

Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) Malatya Müdürlüğü tarafından, Fransa'nın Başkenti Paris'te düzenlenecek olan "Bölgelerarası İş Forumu"na katılmak isteyenlerin 20 Ocak'a kadar başvurmaları gerektiği bildirildi.

ABİGEM Malatya Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, "1 Temmuz 2009 - 31 Mart 2010 tarihleri arası Fransa'da "Türkiye Mevsimi" olarak ilan edilmiştir. Bu kapsamda söz konusu tarihler arasında Paris başta olmak üzere Fransa'nın çeşitli şehirlerinde ekonomik, kültürel, sosyal ve bilimsel faaliyetler düzenlenecektir.

"Türkiye Mevsimi" çerçevesinde Paris Ticaret ve Sanayi Odası ortaklığında Malatya ABİGEM, 9 - 10 Şubat 2010 tarihlerinde Paris'te "Bölgelerarası İş Forumu" düzenleyecektir. Forumun en önemli özelliği sadece Türkiye ve Fransa'yı değil; bu ülkelerin yakın işbirliği içinde olduğu Fas, Tunus, Cezayir, Senegal, Fildişi Sahili, Özbekistan, Kırgızistan, Kazakistan ve Suriye'yi de içeren 11 ülkeden 300 kadar firmayı bir araya getirecek olmasıdır. Forumun hedef aldığı sektörler ise; enerji, ulaşım altyapısı, telekomünikasyon ağları, inşaat ve tarım-sanayidir. Bu kapsamda, 9 Şubat tarihinde konferans ve sektörlere yönelik özel oturumlar ile 10 Şubat tarihinde firmalar arasında randevulu ikili görüşmeler gerçekleştirilecektir" denildi.

"Konferans boyunca Türkçe-İngilizce-Rusça-Fransızca simültane tercüme hizmeti sağlanacaktır. Firmalar arası ikili görüşmelerin dili ise İngilizce olacaktır.
Görüşmeler öncesinde, esnasında ve sonrasında Malatya ABİGEM 50 Euro karşılığında arzu eden firmalara danışmanlık hizmeti sağlayacaktır.

Açıklamada daha sonra şunlar belirtildi:

"Bölgelerarası İş Forumu"na katılmak isteyen firmaların, diğer ülkelerden gelen uygun firmalarla eşleştirilebilmeleri için 20 Ocak 2010 tarihine kadar sisteme kayıt olmaları gerekmektedir.

İkili görüşmeler için eşleştirmeler ve katılım ücretsizdir. Kayıtlar ve seyahatini Malatya ABİGEM aracılığı ile gerçekleştirecek katılımcıların ödemeleri için son gün 20 Ocak 2010'dur. Katılımcı firmalardan birer temsilcinin 2 gecelik konaklama bedeli karşılanacak olup, dileyen katılımcılar farklı sınıflardaki Otellerin ve uçak biletlerinin anlaşmalı fiyatları hakkında tarafımızdan bilgi edinebilirler.

Malatya ABİGEM olarak tercümanlık ve ikili görüşmelerin sağlanmasında koordinasyonunda 50 Euro karşılığında destek olmaktayız."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız