SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Abisi Vurdu

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da iki kardeş arasında çıkan tartışma kanlı bitti.
Edinilen bilgiye göre, olay Eski Mezbahane civarında Derici işyerlerinin bulunduğu yerde meydana geldi.

Kardeş oldukları belirtilen Y.N. (36) ile B.N. henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede büyüyünce abi Y.N. pompalı tüfek ile kardeşi B.N.'yi sağ ayak bileğinden yaraladı. Olay sonrası kaçan Y.N. emniyet ekiplerince yakalandı. Ayak bileğinden yaralanan B.N. ise ambulans ile getirildiği Malatya Beydağı Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

TÜTÜN DAYAĞI!
Eski Hal önü Şire Pazarı civarında da da, 50 yaşındaki A.B. adlı şahsın, 48 yaşındaki Y.Ö.’den aldığı tütünün iyi çıkmaması üzerine, iade etmek için gittiğinde şahıs tarafından hakarete uğrayıp dövüldüğü bildirildi. Y.Ö. hakkında yasal işleme başlandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız