SON DAKİKA
SON DEPREMLER

ABK İstasyonu Yapılacak

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Fuat Ölmeztoprak,Malatya ili Kale ilçesi Kumluyazı mevkiinde Ağırlık Boyut Kontrol(ABK) istasyonunu tesis etme kararı alındığını ve yaklaşık maliyetinin 1,5 milyon TL olduğunu söyledi.

Milletvekili Ölmeztoprak,Ulaştırma Bakanlığının Avrupa Birliği ile Türkiye Mali işbirliği çerçevesinde ABK tesis etme projesi kapsamında sabit kantar için Malatya ilinde Kale ilçesi Kumluyazı mevkiinde 448 nolu parselin uygun görüldüğünü ve bu parsel için gerekli 4 bin metrekarelik alanın kamulaştırılmasında son aşamaya gelindiğini,hizmet satın alınmasına bağlı olarak ortalama 30 kişinin istihdamına olanak sağlayacağını belirtti.

Ölmeztoprak,Karayolu taşımacılık faaliyetlerinde ülke ekonomisinin gerektirdiği şekilde düzenlenmesini,haksız rekabetin önlenmesi ve trafik düzeni ve güvenliğinin sağlamak amacıyla denetim noktalarında Ağırlıklı Boyut Kontrol(ABK) istasyonlarının bulunduğunu ve ülke genelinde mevcut 21 adet ABK istasyonlarının yer aldığını,sabit kantarların yöre halkına ekonomik kazanç ve iş istihdamı sağladığını ifade etti.

Ölmeztoprak,Türkiye genelinde mevcut 21 adet ABK istasyonlarına ilaveten 22 adet daha ABK tesisinin oluşturulacağını ve Kale ilçesine kurulacak ABK istasyonunda 2010 yılının ilk altı ayında tamamlanacağını ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız