SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aboubakar Kamara 1 Yıl Daha EYMS'de

0
Güncellendi - 2019-06-17 17:11:52
Aboubakar Kamara 1 Yıl Daha EYMS'de
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, Aboubakar Kamara'yı bir yıllığına daha kiraladı.

Yeni sezonda Spor Toto Süper Lig ile Türkiye Kupası'nın yanı sıra Avrupa arenasına da çıkacak olan Evkur Yeni Malatyaspor transfer çalışmalarında yol almaya başladı.

Teknik direktör Sergen Yalçın'ın sunduğu rapor doğrultusunda çalışmalarını sürdüren transfer komitesi, dış transferde listelerinde yer alan oyuncularla görüşmelerini sürdürürken, iç transferde ise takımda kalınması istenen oyuncularla ilgili çalışmalarına devam ediyor.

Sarı kırmızılılar, geçen sezonun devre arasında İngiliz ekibi Fulham'dan kiralık olarak kadroya dahil edilen forvet oyuncusu Aboubakar Kamara için kulübüne bir teklifte bulundu. Fulham'a bir milyon 500 bin Euro'luk bir teklifte bulunan yönetim, gerçekleştirilen görüşmeler sonucu mutlu sona ulaştı.

Sarı kırmızılı formayı giymek isteyen Aboubakar Kamara ile hafta içerisinde sözleşme imzalanması bekleniyor.

24 yaşındaki Fransız uyruklu santrafor, her iki kanatta da görev yapabiliyor. 1,77 metre boyundaki Kamara'nın Fulham ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Geride kalan sezonda Evkur Yeni Malatyaspor ile 10'u lig, 3'ü kupa olmak üzere 13 karşılaşmaya çıkan Aboubakar Kamara, bu karşılaşmalarda 1 gol atıp, 2'de asist yaptı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Yılmaz (4 yıl önce)
    Kesinlikle. Süratlì ve güçlü bir oyuncu,Kimse tutamaz, pasları mukemmel,iyi asist yapacaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (4 yıl önce)
    İyi bir kamp süresi geçirirse, takıma faydalı olur,hayırlı olsun.....
    0
    0
    Yanıtla
  • Furkan Arpacı (4 yıl önce)
    Süper oldu kamara bifuma ve fofana Malatya hücumunda Zirve yapacak, ortasaha ve bir syoper daha olursa çok iyi olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet can (4 yıl önce)
    Eğer kiralamaya 1.5 milyon euro verilmişse batmamak elde değil kurda büyük dalgalanma beklerken bir sezon için 2.5 milyon euro masrafa oyuncu maliyeti gerçekten yazikkk
    0
    0
    Yanıtla
  • Yoruyorsunuz (4 yıl önce)
    Adamı almışlar yok su olsa yok bu olsa, o gitmese VS Allah ıcın zevk alın mutlu olun. Hep kotu olumsuzdan bakmayı bırakın. Hep negatif. Messi gelse ama yanında su yok..
    0
    0
    Yanıtla
  • serdar (4 yıl önce)
    kahalidi vermeseydik kamara khalid ucururdu MALATYA MI
    0
    0
    Yanıtla
  • israf (4 yıl önce)
    çok para
    0
    0
    Yanıtla
  • HASAN MOR (4 yıl önce)
    Yanına iyibir santrafor alınırsa herşey çok güzelolur.
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA (4 yıl önce)
    Ömer alınırsa iyi iş yaparlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (4 yıl önce)
    süratli bir oyuncu bence forvet olarak değilde kanatlarda kullanılsa daha çok iş yapar. gol vuruşlarında basiretsiz lakin surat konusunda mükemmel
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (4 yıl önce)
    Çok sevindim bu sene faydalı olacağına inanıyorum, Allah utandırmasın gollerini zevkle izleyeceğiz ins
    0
    0
    Yanıtla