SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Abuk Subuk Goller Yedik!"

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:19:31
A- A+ PAYLAŞ
Spor Toto 2.Lig Beyaz grupta, Yeni Malatya Spor, kendi sahasında Manisa Turgutluspor'a 2-1 mağlup olmanın üzüntüsünü yaşıyor.
 
Karşılaşma sonrasında basın mensuplarına maçı değerleridiren Yeni Malatya Spor teknik direktörü Gürses Kılıç, "Rakibin organize atağı ve pozisyonu yok. Abuk subuk goller yedik. 8 tane yüzde yüz gol pozisyonu kaçırdık. Bir türlü gol atamadık. Basit goller herşeyi alıp götürüyor. Gol atamamaya çözüm bulmamız gerekiyor. Sanki öz güven eksikliği var. Düzelmeyecek şeyler değil. Sıkıntılar giderilecek ve başarılı bir Malatya takımı gündeme gelecek"ifadelerini kullandı. 
 
Kılıç, birkaç futbolcuyla da transfer konusunda görüştüklerini, şartların elvermesiyle alacaklarını söyledi. 
  
Manisa Turgutluspor teknik direktörü Ali Postacı ise, her iki yarıda da istün futbol oynadıklarını ifade ederek, hak ettikleri 3 puanı aldıklarını söyledi. 
  
Yeni Malatya Spor Kulübü 2. başkanı Ali Özkan da, iyi mücadele ettiklerini ancak şanssız goller yediklerini ifade ederek, "6 tane futbolcumuzu gönderdik. İnşallah toparlanıp, bundan sonraki maçlara bakacağız" diyerek, "Devre arasında her istediğiniz futbolcuları alma şansımız yok. Şartlar elverirse santrofor bölgesine bir futbolcu almayı düşünüyoruz" şeklinde konuştu. 
  
Yeni Malatya Spor'lu futbolcu Cem de,  ikinci yarı daha iyi oynadıklarını belirtip, "Üç dört tane gol pozisyonumuz vardı, gole çevirebilseydik, netice daha iyi olurdu" dedi. 
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız