SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Abur Cuburdan Uzak Durun"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:16:30
A- A+ PAYLAŞ

Melekbaba Semt Konağı’nda, çocuklara yönelik ağız ve diş sağlığı ile ilgili bir seminer düzenlendi.

TOKİ Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Diş Hekimleri’nden Adil Aytekin ile Nuray Aytekin tarafından ağız ve diş sağlığı ile ilgili bilgiler verdiler.

Diş Hekimi Nuray Aytekin, sağlıklı bir vücuda sahip olmak için ağız ve diş sağlığına gerekli önemin verilmesi gerektiğini belirterek, “Ağız ve diş sağlığı, yediğimiz gıdalarla başlar. Asitli içeceklerden, abur-cuburdan uzak durmalıyız. Bunun yanı sıra günde 3 defa dişlerimizi fırçalamalıyız” dedi.

Aytekin daha sonra diş fırçalama teknikleri ve ağız bakım ile ilgili uygulamalı sunum yaptı. Seminerin sonunda Diş Hekimleri Adil Aytekin ile Nuray Aytekin çocukların diş muayenesini yapıp, diş macunu ve diş fırçası dağıttılar.

Melekbaba Semt Konağı Koordinatörü Mehmet Kont, semt konağında sınavlara hazırlık kursunun yanında birçok branşta eğitim çalışmalarında bulunduklarını belirterek, bu çalışmaların yanı sıra sağlık alanında da etkinlikler düzenlediklerini söyledi.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız