SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Acele Etmeden, Akılcı Tranfser'

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:32:09
'Acele Etmeden, Akılcı Tranfser'
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1.Lig takımlarından Yeni Malatyaspor’un yeni teknik direktörü Yücel İldiz, transfer çalışmalarının devam ettiğini ifade etti. 

Transferde yoğun bir mesai harcadıklarını kaydeden İldiz, “Acele etmeden, akılcı bir transfer politikası izlemeye çalışıyoruz” dedi.

İHA muhabirine açıklamalarda bulunan tecrübeli teknik adam, ayakları yere sağlam basan bir kulüp yapısıyla başarıya koşmak istediklerini kaydederek, “Malatyalıların heyecanını buradan hissedebiliyorum. Müthiş bir potansiyel var Malatya’da. Tabi hep birlikte omuz omuza vererek bu takım için bir şeyler yapacağız. Ayakları yere sağlam basan bir kulüp yapısıyla inşallah yolumuza devam edeceğiz. Transferde çalışmalarımız sürüyor. Kamp için de farklı alternatifler üzerinde duruyoruz. İnşallah birkaç güne birçok konuda aşamalar kaydetmiş olacağız. Acele etmeden, akılcı bir transfer politikası izlemeye çalışıyoruz. Yeni Malatyaspor’un 1. Lig'deki ilk sezonu olduğunu unutmadan hareket etmeliyiz. Çünkü takımlar yabancısı oldukları liglerde bir bocalama süreci yaşarlar. Biz transferi bu anlayışla gerçekleştirmeliyiz. Hem kulübün yapısına hem de bizim anlayışımıza uygun oyuncuları bulup almalıyız ”şeklinde konuştu.

“YABANCI TRANSFERİNDE İSABET SAĞLAMALIYIZ”

Yücel İldiz, mevcut kadroda bu ligde oynayabilecek kalitede futbolcuların bulunduğunu belirterek, şampiyonlukta emeği geçen oyuncuların bir bölümüyle yola devam edeceklerini ifade etti.

Kadroyu çok fazla bozmadan yabancı transferinde isabet sağlayacak şekilde bir planlama yaptıklarını belirten İldiz, “Tabi bu takımın şampiyonluğunda emeği geçmiş oyunculara da vefasızlık etmeden, tabi çokta duygusal düşünmeden mevcut oyuncularla ilgili bir anlayış ortaya koyacağız. Bakıldığında mevcut kadroda kaliteli oyuncuların olduğu görülmekte. Bu kadro içerisinde bu ligde oynayacak arkadaşımız var. Buna göre hareke etme düşüncesindeyiz. Yalnız yabancı transferini iyi yapmalıyız. Biliyorsunuz yabancı uygulaması PTT Lig'de farklı bir boyuta ulaştı. Şimdi 5 oyuncunuzu sahada kullanabiliyorsunuz. Toplamda 10 yabancı oyuncuyu kadroda barındırabiliyorsunuz. Biz de buna göre bir yabancı transferi politikası izlemeliyiz. Yabancı transferinde isabet sağlamalıyız. Yabancı transferinde hata yapmazsak bu ligde iddialı bir Malatyaspor ortaya çıkarabilir. Bunun için şimdiden çalışmalara başladık. İnşallah ilk etap kampına kadar transferde belli bir aşamayı kat etmiş olacağız” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız