SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Acele Etmek İstemiyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:02:01
A- A+ PAYLAŞ
 
Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) ekiplerinden 44 Malatyaspor, 16 Haziran Cumartesi günü kongrelerini gerçekleştireceklerini kaydetti. 
 
Yönetimi güçlendirme adına kongre kararı alan 44 Malatyaspor’da kulüp başkanı Barış Bingöl, Cumartesi günü saat 10.00’da kulüp binasında kongrelerini yapacaklarını belirtti. Bingöl, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Daha güçlü bir yönetim oluşturma çalışmaları kapsamında Cumartesi günü olağanüstü kongremizi gerçekleştireceğiz. Amacımız 44 Malatyaspor’a daha faydalı çalışmalarda bulunmaktır" dedi.
 
Transfer çalışmalarına kongre sonrası başlayacaklarını ifade eden Bingöl, şunları söyledi: 
 
"Transfer noktasında çok fazla acele etmek istemiyoruz. Oluşacak yönetim ve maddi kaynakla birlikte yeni statünün belli olmasını bekleyeceğiz. Bu süreçten sonra transfer çalışmalarına başlayacağız. Kongre sonrası ilk olarak iç transfer çalışmalarına hız kazandıracağız. Daha sonra da dış transfer çalışmalarında yoğunlaşacağız."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız