SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Acı Haberi Kampta Aldı

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:50:47
Acı Haberi Kampta Aldı
A- A+ PAYLAŞ

Ankara’daki patlamada hayatını kaybedenlerin arasında Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Malatya Yeşilyurtspor takımın futbolcusu Onur Vurmaz’ın annesi Sezen Vurmaz 'ın hayatını kaybettiği, 15 yaşındaki kız kardeşi Özden Vurmaz'ın da ağır yaralandığı bildirildi.

Yeşilyurtspor’un Bölgesel Amatör Lig 2.Grup’ta oynayacağı 44 Malatyaspor maçı öncesi bulunduğu kampta acı haberi alan Yeşilyurtsporlu Onur Vurmaz’ın, takım arkadaşı Raif Demir ile birlikte Ankara’ya gittiği öğrenildi.

YEŞİLYURTSPOR KULÜP BAŞKANI SUCU: “ÜZÜLEREK ÖĞRENDİK”

Yaşanan olay sonrası şokta olduklarını belirten Yeşilyurtspor Kulüp Başkanı Dursun Cumali Sucu, futbolcuları Onur Vurmaz’ın acı haberi alır almaz kamptan ayrılarak Ankara’ya gittiğini söyledi.

Futbolcuları Onur’un annesinin de Ankara’daki patlamada hayatını kaybedenler arasında bulunduğunu üzülerek öğrendiklerini belirten Sucu, “Tüm Türkiye’yi derinden sarsan bu üzücü olayda ne yazık ki futbolcumuz Onur Vurmaz’ın annesi de hayatını kaybetti. Patlamanın olduğu an tesadüfen tren garında bulunuyorlarmış. Sezen Hanım, Ankara’da doktorluk yapan erkek kardeşini ziyaret gitmiş. Yanında kızı da varmış. Allah’a şükür Özden kızımız hayatta ve durumu iyiye gidiyor. Haberi alır almaz Onur’u bir futbolcu arkadaşıyla birlikte Ankara’ya gönderdik. Bu üzücü olayda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, futbolcumuz Onur ve diğer kederli ailelere de baş sağlığı diliyorum. Ülkemizin başı sağ olsun” dedi.

Bu arada, BAL'da Malatya Derbisi olarak da adlandırılan 44 Malatyaspor- Malatya Yeşilyurtspor maçının da, TFF'nin bombalı saldırı nedeniyle 10- 12 Ekim günleri arasında oynanacak amatör- profesyonel tüm futbol maçlarını erteleme kararı nedeniyle yapılmadığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız