SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Acı Haberi Kardeşi Verdi

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:16:25
Acı Haberi Kardeşi Verdi
A- A+ PAYLAŞ

Ergenekon davası tutuklusu İnönü Üniversitesi eski Rektörü Profesör Doktor Fatih Hilmioğlu’nun 21 yaşındaki oğlu Emir Hilmioğlu'nun Ankara’da trafik kazası sonucu vefat etmesi nedeniyle başsağlığı mesajı yayınlayan CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Hilmioğlu’na ve ailesine başsağlığı dileklerini sundu. Silivri Cezaevi'nde bulunan Prof.Dr. Hilmioğlu'na, oğlunun ölüm haberini, avukat olan kardeşi Hayati Hilmioğlu'nun Pazar günü ilettiği bildirildi. Bu arada, cenazenin Salı günü Ankara'da toprağa verileceği, tutuklu olan Prof.Dr. Fatih Hilmioğlu'na ise cenazeye katılabilmesi için 4 gün izin verildiği öğrenildi.

CENAZE SALI GÜNÜ..

Milletvekili Ağbaba, Fatih Hilmioğlu’nun rektörlüğü görevi esnasında İnönü üniversitesi’ne önemli hizmetler de bulunduğunu aktararak, “Sayın eski rektörümüz Fatih Hilmioğlu’nun oğlu Emir Hilmioğlu’nu Ankara’da elim bir trafik kazasında kaybetmesinin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhuma Allah’tan rahmet, acılı aileye başsağlığı diliyorum.  Cenaze Ankara Kocatepe Camii’nde 16 Ekim Salı Günü öğlen namazını müteakip kılınacak cenaze namazını ardından kaldırılacak. Cenazeye Fatih Hilmioğlu da katılacak” dedi.

PROF.DR. HİLMİOĞLU'NA 4 GÜN CENAZE İZNİ..

“Ergenekon” davasının tutuklu sanıklarından eski İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Hilmioğlu'na, Ankara'da geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren oğlu Emir Hilmioğlu'nun  cenazesine katılması için yolla birlikte 4 gün izin verildi.

Hilmioğlu'nun avukatı olan kardeşi Hayati Hilmioğlu, Başkent Üniversitesi Hukuk Fakültesi son sınıf öğrencisi olan Emir Hilmioğlu'nun Ankara'da geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdiğini söyledi.

Avukat Hilmioğlu, Silivri Cezaevi'ne giderek acı haberi verdiği Fatih Hilmioğlu'nun cenazeye katılabilmesi için “Ergenekon” davasına bakan İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'ne başvurduğunu ifade etti.

İzin talebini değerlendiren mahkemenin, Hilmioğlu'na cenazeye katılması için kolluk görevlileri refakatinde 2 gün izin verdiğini bildiren Hayati Hilmioğlu, Silivri Cumhuriyet Savcılığı'nca alınan 2 günlük yol izni üzerine Fatih Hilmioğlu'nun yarın karayoluyla Ankara'ya götürüleceğini kaydetti.

KAZA NASIL OLMUŞTU?

Cumartesi gecesi Ankara Yenice Mahallesinde meydana gelen kazada, Emir Hilmioğlu idaresindeki 06 DG 1869 plakalı otomobil, Çubuk’tan Ankara istikametine seyir halindeyken aynı istikamete giden Fatih Koç yönetimindeki 06 CEU 85 plakalı Özel Halk Minibüsüne arkadan çarptı.

Kazada şans eseri otobüste çok fazla yolcu olmaması faciayı önlerken, hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Emir Hilmioğlu olay yerinde hayatını kaybetti. Aynı otomobilde bulunan Pınar Ertaç ve Burahan Bahadır da yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Ankara’daki hastanelere kaldırıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız