SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Acı ve Düşündürücü Bir Durum''

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Atatürk Evi'nin önündeki panoda yer alan Atatürk portresinin, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce geçtiğimiz günlerde çizilerek tahrip edilmesine Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Malatya Şubesi tarafından tepki gösterildi.

ADD Malatya Şube Başkanı Ali Ekber Tunçdemir, saldırıdan sonra onarılarak yeniden yerine yerleştirilen panonun önünde yaptığı açıklamada, Atatürk'ün portresinin bulunduğu panoya yapılan saldırıyı kınadıklarını belirtti.

Tunçdemir, "AB temsilcisi Andrev Duff'un 'Kamu kurumlarındaki Atatürk resimlerini indirin' demesiyle ve arkasından Kara Kuvvetleri Komutanlığı'mızın brövesinden Atatürk'ün Kocatepe'deki resminin çıkarılmasına karar verilmesinin ardından Malatya'daki Atatürk Evi girişinde bulunan Ulu Önder Atatürk'ün portresinin vatan hainlerince tahrip edilmesi acı ve acı olduğu kadar düşündürücü bir durumdur. Atatürk'ü Türk ulusundan koparmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Bilinmelidir ki Atatürk'ü kalplerden söküp atmak, beyinlerden silmek mümkün değildir. O'nu her koşulda savunmak ve kollamak, namuslu her yurttaşın görevidir" dedi.

Bu arada, Atatürk Evi önünde hafta ortasında tahrip edildiği için kaldırılan panonun da onarılarak yeniden aynı yere yerleştirildiği bildirildi.

FOTOĞRAF: ADD Başkanı Tunçdemir ve yöneticiler, saldırıdan sonra onarılan panonun önünde basın açıklaması yaparken görülüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız