SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Açığa Alınanların Sayısı Bin 485'e Ulaştı

0
Güncellendi - 2016-10-06 01:57:02
Açığa Alınanların Sayısı Bin 485'e Ulaştı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valiliği tarafından yapılan açıklamada, FETÖ/PDY Terör Örgütüne yönelik olarak yapılan mücadele ile ilgili bilgiler verildi.

Valilik açıklamasına göre son bilgiler şöyle;

“30.09.2016 TARİHİNDEN,  04.10.2016 TARİHİNE KADAR GEÇEN 5 GÜNLÜK SÜRE İÇERİSİNDE;

13 İş adamı gözaltına alınmış olup, gözaltına alınan iş adamlarından 6’ sı tutuklanmış, 7’si Adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştır.

İl Emniyet Müdürlüğünde değişik rütbelerde 134 personel açığa alınmıştır.

TSK ‘da 1 Binbaşı tutuklanmıştır.

İl Müftülüğünde 10 Personel gözaltına alınmış, 3 personel adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştır.

MTA Orta Anadolu 4. Bölge Müdürlüğünde 2 personel gözaltına alınmış, 1 personel ise adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştır.

 15  TEMMUZ 2016 TARİHİNDEN, 04 EKİM 2016 TARİNE KADAR ;

 Bakanlıklarca 744, Valiliğimizce 741, kamu personeli olmak üzere toplam 1485 kamu görevlisi açığa alınmıştır. 303 Kamu görevlisi, 91 sivil olmak üzere toplam 355 kişinin tutukluluk hali devam etmekte olup, 199 kişi Adli Kontrol Şartı ile serbest bırakılmıştır. Halen 17 kişi Emniyet Müdürlüğünde gözaltında bulunmaktadır.”

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • EROL (7 yıl önce)
    FETO örgütünün siyasi kanadı nerede?Bir tane AKP milletvekili gözaltına alınmış değil.AKP nin içerisinde %70 fetocu var ama çıt yok.Ne hikmetse Devletin izin verdiği sendika üyeleri,devletin üst düzeyi tarafından açılan bankaya para yatıranlar içeride.BANK ASYA ligi beş yıl bu bankanın elindeydi kim bu anlaşmayı yapanla TFF yöneticileri kimlerdi halen ses yok.Bu bankadan yetkililer trilyonlarca lira para çekip kulüplere dağıttınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yunus (7 yıl önce)
    Dicle üniversitesinden İnönü ye gelen 36 sahte doçentle ilgili habere niçin yer vermiyorsunuz. Beyler bu ülkenin kurtuluşu vatan hainleri ile vatanseverleri azmi birbirlerinden ayırd edilemesidir. Bilim adamı hilekar-düzenbaz-hırsız-vatan haini olamaz. Saygılarımla (Kaynak dünkü sabah gazetesi)
    0
    0
    Yanıtla