SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Açık Hava Tiyatrosu Sezonu Açtı

A- A+ PAYLAŞ
 
Abdullah Gül Parkı içerisindeki Açık Hava Tiyatrosu yaz sezonunu açtı. 
 
"Zır Zır Deli Dır Deli" oyunu ile sezonu açan tiyatro, Malatya Sahne Sanatları Merkezi (MSSM) tarafından organize ediliyor. Oyunu, Kültür ve Turizm İl Müdürü Bahaettin Kabahasanoğlu, AKP Malatya Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt ve çok sayıda sanatsever izledi.
 
Malatya Sahne Sanatları Merkezi Başkanı Ömer Konakçı yaptığı konuşmada; "Malatya Sahne Sanatları Merkezi olarak hep ilklerin öncüsü olduk. Malatya'mızda açık hava tiyatrosunu geçen yıl açtık. Geçen yıl birçok gösteriye imza attık. Destek alabildiğimiz kadarıyla tiyatro oyunları sergiledik. Kültür ve Turizm İl Müdürümüz de bizlere bundan sonra destek verecek. Kendisine şimdiden çok teşekkür ediyoruz. Malatya olarak çok şanslıyız. Çünkü tiyatro yazarı bir Kültür Müdürümüz var" dedi.
 
Konakçı'nın konuşmasının ardından "Zır Zır Deli Dır Deli" oyunu sergilendi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız