SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Açık Havuzda Sezon Başladı

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:46:14
Açık Havuzda Sezon Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Orduzu Pınarbaşı'nda bulunan Olimpik Açık Yüzme Havuzu'nda sezon açılışı gerçekleştirildi. 

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün bünyesinde bulunan Olimpik Açık Yüzme Havuzu faaliyetlerine başladı.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, Olimpik Açık Yüzme Havuzu'nun sezonu açtığını ifade ederek, havuzun Eylül'ün ilk haftasına kadar açık kalacağını belirtti.

Fındıklı, havuzdan sporcuların ve vatandaşların en iyi şekilde istifade edebileceğini kaydederek, "Havuzumuzun temizliği ve kontrolleri düzenli bir şekilde yapılmaktadır. Bu anlamda vatandaşlarımız gönül rahatlığıyla havuzumuzu kullanabilirler. Ayrıca Cuma gününü sadece bayanlarımıza ayırdık. Cuma günü buradaki tüm personelimizde bayanlardan oluşuyor. Havuzumuzdan herkes en iyi şekilde istifade edebilecek" dedi.

Havuza giriş ücretinde 3 yıldır herhangi bir artış yapmadıklarını dile getiren Fındıklı, "Malatya’nın sıcaklıkları Haziran, Temmuz, Ağustos aylarında. Halkımız serinleme ihtiyacı duyuyor. Gençlik Spor Bakanlığımızın havuzu 1987 yıllardan beri açık. Bu ihtiyacı yerine getiriyor. Havuz çok yıpranmıştı. 2 sene önce restorasyon çalışması yaptık. Tüm eksikliklerimizi tamamladık. Tüm Malatya halkına müjdeyi veriyorum. Havuzumuz açıldı. Buraya herkesin gelip havuzdan yararlanması gerekiyor. Elimizden geldiğinde kolaylık sağlamaya çalışıyoruz. Devlet kurumu olduğumuz için kar amacı gütmeden, hizmet amaçlı bir politikamız var. Havuza giriş ücretlerimiz 3 yıldır artırmadık ve ısrarla 10 TL olarak tutuyoruz" şeklinde konuştu.

Fındıklı, havuz saatleri hakkında da bilgiler vererek, şunları söyledi: "Öğleden önceki süreyi yaz okulu çocuklarımıza ayırdık. Çocuklarımız hem eğitilecekler. Hem de yüzmeyi öğrenecekler. Aynı zamanda yaz aylarında serinleyecekler. Ondan sonraki saatlerimiz ise büyüklerimize ayırdık. Saat 15.30'da başlayıp akşam 19.00'a kadar halkımıza ayırdık. Haftanın her günü bu şekilde gideceğiz."

6-18 yaş grubuna kadar tüm çocuklarımızı eğitmenler tarafından eğitildiğine dikkat çeken Fındıklı, “ 6 yaştan 18 yaş grubuna kadar tüm çocuklarımızı eğitmenlerimizin eşliğinde eğitim alıyorlar. Programlarımız çok yönlü. Burada sıkışma olursa kapalı yüzme havuzumuzu da açık tutuyoruz. Geçen yılki rakamlar bizi gayet memnun etti. Bin 875 civarında yaz spor okulu öğrencisi kaydı yaptık. Bu arada servis imkanları yaptık. Bu yıl servis imkanlarını velilere devrettik. Dolayısıyla hiçbir sorun yoktur. İnönü Stadyumunun önünden alıp havuza getirip tekrar aldığı yere bırakacak" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız