SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Açık Havuzda Sezon Başladı

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:59:54
Açık Havuzda Sezon Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Olimpik Açık Yüzme Havuzu, sezon açılışı gerçekleştirildi.

Orduzu Pınarbaşı'nda bulunan Olimpik Açık Yüzme Havuzu’nun sezon açılışını Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen ve Tesisler Şube Müdürü Ahmet Yücel yaptı.

Malatyalı vatandaşların ve yaz spor okulu öğrencilerinin istifade edeceği Olimpik Açık Yüzme Havuzu hakkında bilgiler veren Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, havuzun temizliğinin ve bakımının düzenli bir şekilde yapıldığını, herkesin havuzdan en iyi şekilde yararlanabilmesi için seanslar oluşturduklarını kaydetti.

Fındıklı, herkesi Olimpik Açık Yüzme Havuzuna beklediklerini ifade ederek, “Yaz spor okulları başta olmak üzere tüm hemşerilerimizi havuzumuzdan istifade etmeye çağırıyoruz. Havuzumuzun kimyasal oranları, devir daimleri ve kullandığımız su oldukça kaliteli. Sağlık kontrolleri de, halk sağlığı laboratuarınca müstakil olarak yapılıyor. Hiçbir sağlık enfeksiyonuna yol açmayacak şekilde temizlik ve hijyene oldukça dikkat ediyoruz. Malzemeden kısmadan çalışmalarımızı yapıyoruz. Malatyalıları da böylesi nezih bir ortama davet ediyoruz” dedi.

Fiyatlarda bir değişiklik yapmadıklarını kaydeden Fındıklı, “Fiyatlarımızda 3 yıldır değişiklik yapmıyoruz. Halk seanslarına giriş 7,5 liradır. Bunun dışında da yaz spor okullarımızın aylık yüzme parasını 50 lira olarak belirledik. Yaz spor okulu ücretinde de değişiklik yapmadık. Yaz spor okulu öğrencilerimizin buraya geliş gidişlerini de biz sağlayacağız. Bu noktada çocuklarımızı yüzme sporuna bekliyoruz. Bu yıl yüzme sporuna 3 binin üzerinde sporcunun gelmesini bekliyoruz” diye konuştu.

Havuz seansları hakkında da bilgiler veren Fındıklı, şunları söyledi:

“Pazartesi günleri genel bakım ve temizlik çalışmaları yapıyoruz. Salı, Çarşamba, Perşembe günleri sabahtan 15.00’a kadar yaz spor okulları ve eğitim faaliyetlerimiz var. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri 15.30’dan akşam 19.30’a kadar da halkımız havuzumuzdan yararlanabilecek. Cuma günleri 13.30’dan akşam 19.00’a kadar bayan saatimiz var. Bayan saatimizde havuzumuzda tamamen bayan personel çalıştırıyoruz. Bilet satışından, kantin personeline kadar havuz çalışanlarımız dahi bayan olacak. Gönül rahatlığıyla Malatyalı bayanlar havuza gelebilirler” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız