SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Açık Olsa N'olur" Diyen de Var!

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:09:36
A- A+ PAYLAŞ

Yeni yapılan Çelikhan-Yeşilyurt-Malatya karayolunda, çalışmaların tamamlanmadığı gerekçesiyle yolun ortasında her iki taraf tanda hendekler açılarak ulaşımın engellenmesine  tepki gösterenlerin de bulunduğu bildiriliyor. 

Uyarı levhaları, yol çizgileri, yan işaret çubukları olmayan, tepe kısmında da 10 kilometrelik bölümü asfaltlanmamış olan yolun, bir süredir kullanılmasına, özellikle geceleri güvenli olmadığı gerekçesiyle karşı çıkılırken, Karayolları yolun kapalı olduğu levhasını asmıştı. Yolun kullanılmaya devam edilmesi üzerine de, son olarak hendekler açılarak ulaşımın engellendiği bildirildi. 

Ancak eksikler nedeniyle resmen açılmayan yolda araç trafiğinin engellenmesine bazı Çelikhanlı vatandaşlar da “Biz Çelikhan ilçe halkı olarak bu yolu daha güvenli görüyoruz. Yıllardır kullandığımız Çelikhan Sürgü arası isyan edilecek bir yol iki araç birbirinden geçemiyor dar ve çok virajlı. Bu yolda sürekli ölümlü ve çok sayıda hasarlı kazalar meydana geliyor. Yeni yapılan yol karayollarına teslim edilinceye kadar biz de biliyoruz ki trafiğe kapalı. Fakat açık tutulmalı ve isteyen bu yolu kullanmalı, güzelim yola büyük hendekler açıp ısrarla yolu kullandırmamalarına anlam veremiyoruz acaba kasıtlımı yapılıyor? Yollar kamunun ortak malıdır herkese açık tutulmalı ve de bu yol şu anda civardaki yollarımızdan daha güvenli, öyleyse bizim diğer yollarımız hiç standartlara uygun değil değip kapatsınlar” diye karşı çıkıyorlar.

Ancak, vatandaşın daha kolay ulaşım sağlandığı gerekçesiyle yolun açık tutulması isteğinin uygun görülmesinin mümkün olmadığı ifade ediliyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız