SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Açıktan Atama Yapılacak

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:15:06
Açıktan Atama Yapılacak
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da 13 köy sağlık evine açıktan vekil ebe, hemşire ve sağlık memuru alınacak. 

İl Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından çıkılan ilanda 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunun 86.Maddesi hükümleri çerçevesinde Malatya’da Sağlık Bakanlığı tarafından tescil edilen ve PDC verilen sağlık evlerinin münhal bulunan 13 köy sağlık evine açıktan vekil ebe, hemşire ve sağlık memuru (toplum sağlığı teknisyeni) ataması yapılacağı belirtildi.

Atamalara başvurularının Halk Sağlığı Müdürlüğü Destek Hizmetleri Şubesi Personel Birimine 2 Haziran ile 9 Haziran 2015 tarihleri arasında elden teslim etmeleri gerektiği belirtilirken teslim edilen belgelerde sonradan değişiklik ve ekleme yapılamayacağı kaydedildi.

Yapılacak başvuruların 10 Haziran’da komisyon üyeleri tarafından incelendikten sonra aynı gün Malatya Halk Sağlığı Müdürlüğü web sitesinde ilan edileceği açıklandı. Atananlar arasında görevine başlamayacak olanların ise 11 Haziran günün saat 12:00’ye kadar Halk Sağlığı Müdürlüğü Destek Hizmetleri Şubesi Personel Birimine feragat dilekçesi vermesi gerektiği de açıklamada yer aldı.

Akçadağ, Arapgir, Darende, Doğanşehir, Hekimhan, Kuluncak ve Pütürge ilçelerinde toplam 13 ky sağlık evine atamaların yapılacağı belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız