SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Acil.. Çabuk Bitecek..'

A- A+ PAYLAŞ

Belediye başkanı Ahmet Çakır, açıldığı günden beri sorunları bitmeyen Yeni Sebze ve Meyve Hali'ndeki eksikleri gidermeye yönelik çalışmaların devam ettiğini ve sorunların çözüleceğini bildirdi.

Çakır'ın hal binasında yaptığı inceleme ve açıklamalarına ilişkin belediye basın bülteni şöyle:

"Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Hal binasında yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, basın mensuplarına çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

24 Haziran Perşembe günü saat 10.30’da yapılan inceleme gezisine Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanısıra Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Daire Müdürleri, Yaş Sebze ve Meyve Tüccarları ve Komisyoncular Dernek Başkanı Yaşar Eryılmaz ile esnaflar ve basın mensupları katıldı.

Hal binasında yapılan içmesuyu, kanalizasyon, elektrik, yol, asfaltlama, yeşillik yeri, havalandırma ve son olarak yapılan Çelik çatı yapımından dolayı Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve tüm emeği geçenlere teşekkür eden Yaş Sebze ve Meyve Tüccarları ve Komisyoncular Dernek Başkanı Yaşar Eryılmaz, yapılan çalışmaların çok güzel olduğunu söyledi. Daha önce dükkanlardaki malların hava şartlarından dolayı bozulduğunu kaydeden Eryılmaz, yapılan bu çalışmaların çok gerekli olduğunu belirtti.

Hal binasının bir takım eksiklikleri olduğunu ve göreve geldikleri günden beri bu eksiklikleri gidermeye çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır amaçlarının, bütün eksiklikleri gidermek olduğunu söyledi.

Yağmurda ve güneşte esnafların ciddi sıkıntılar yaşadığını kaydeden Başkan Çakır, “Hal binasının orta alanının tamamen kapatılması için proje hazırladık. Bu proje kapsamında 280 metre uzunluğunda 15 metre genişliğindeki alanı kapatıyoruz. 6500 m2’lik bu alanda 160 ton çelik kullanılacak. Hazırlanan proje, orta alanın tamamen kapatılması şeklinde hazırlandığı için önümüzdeki yıllarda bu alan tamamen kapatılabilecek” dedi.

Hal binasında yapılan diğer çalışmalar ile ilgili de bilgiler veren Başkan Çakır, içmesuyu ve kanalizasyon şebekesinin tamamen yenilenmekte olduğunu, elektrik probleminin giderildiğini, dolgu ve asfaltlama yapıldığını belirterek, çelik çatı yapım işinin ise ihale süresinin 7 ay olmasına rağmen aciliyet arzetmesinden dolayı, 2 aya kadar bitirilmesinin planlandığını söyledi.

Yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini dile getiren Hal esnafları ise çatı yapımının bitmesiyle birlikte sorunlarının büyük oranda giderileceğini belirterek, Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile diğer emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Hal binasının iç tarafında çelik çatı yapımı devam ederken, esnafların dış cephede normal işlerine devam ettikleri bildirildi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız