SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Acil İhtiyaç 3.3 Milyon YTL'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor yönetiminin istifasının ardından 2. Sulh Hukuk Hakimliği tarafından atanan kayyum heyeti, ilk basın toplantısını düzenledi.

Kulüp idari binasında düzenlenen basın toplantısına Kayyum Heyeti Başkanı Atilla Kantarcı ve üyeler Mustafa Bahadır Altaş ve Mehmet Çolak ile kayyuma yardımcı olacak Feyyaz Bursalı katıldı.

Kayyum Heyeti Başkanı Atilla Kantarcı, yeni yönetim kurulu oluşturuluncaya kadar, gecikmesinde mahsurlu ve acil işler ile faaliyetler ve günlük işleri mahkemenin bilgi ve izni dahilinde yapacaklarını belirterek, "Malatyaspor Kulübü ve Malatyaspor Sportif A.Ş'nin hesaplarını inceletme gibi bir yetkimiz yok. Ancak, Malatyaspor Kulübü hesaplarının incelenmesi için denetleme kuruluna yazı gönderdik. Malatyaspor Sportif A.Ş'nin hesaplarının incelenmesine de maliye tarafından bizden önce başlanılmış" dedi.

Futbol Fedarasyonu'na ödenmesi gereken geçmiş dönem futbolcu ve teknik heyet alacaklarına karşılık verilen günü geçmiş çek ödemesi 540 bin YTL, günü geçmiş futbolcu transfer peşinatları için 2 milyon 782 bin YTL olmak üzere acil olarak yaklaşık 3.3 milyon YTL'ye ihtiyaçları olduğunu belirten Kantarcı, yeni teknik direktör bulma noktasında da yetkileri olmadığını vurguladı.

Kantarcı, acil ihtiyaç duyulan finansman teminine yönelik taahhütlerin uzun vadeli kapsadığından şu an için sorunların çözümüne katkı için Malatyaspor'a yardım kampanyasına acil paraların yatırılması gerektiğine dikkat çekti.

"Malatyaspor sahipsiz kalmayacak denilerek bugünlere getirilen Malatyaspor maalesef sahipsiz kalmıştır. Teknik direktörü olmayan moralsiz bir Malatyaspor gerçeğiyle karşı karşıyayız." diyen Kantarcı, mahkemece 1 ay süreli olarak kayyum görevine atandıklarını, yetkilerinin sınırlı olduğunu, kulübü olağanüstü kongreye götürme ve acil iş işlemleri yapmakla sınırlandırıldıklarını kaydetti.

Kantarcı, Malatyaspor'un içinde bulunduğu tablonun vahim olduğunu, kulübe parasal katkıda bulunmuş eski yöneticilere "alacaklarını gözden geçirme" ricasında bulundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız