SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Acil" Olanlar Sonraya!.

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:03:07
A- A+ PAYLAŞ

Karayolları, Malatya’da ihtiyaç duyulan yaya üst geçit projelerine il merkezinin girişinden başladı. 

Karayolları, çevreyolu üzerine yapımı planlanan üst geçit projeleri kapsamında daha önce Belediye arkası ile Fatih Lisesi yanına yaptığı üst geçitlere ek olarak yeni üst geçidi Mişmiş Park girişinde inşa etmeye başladı.

Trafik yoğunluğunun yaşandığı Yeni Devlet Hastanesi önü ile MAŞTİ Kavşağı’na neden önce üst geçit yapılmadığı konusundaki eleştirilere ise Karayolları yöneticileri, “Üst geçitleri sırasıyla yapıyoruz. Hastane önüne ve MAŞTİ önüne ise önümüzdeki günlerde başlayacağız” diye cevap verdi.

Bu arada, Yeni Devlet Hastanesi ile MAŞTİ'nin önüne yapılacak geçitlerin, yaşlı, hasta ve engelli vatandaş yoğunluğu nedeniyle alt geçit olması gerektiği, üst geçit olarak planlanmasının uygun bir tercih olmadığı da öne sürülüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız