SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Acil Servis Önünde 3 Kişi Vuruldu

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Devlet Hastanesi Acil Servis önünde tabancayla açılan ateş sonucu 3 kişi yaralandı. Saldırganlar, olay yerinden Yeşiltepe'yle demiryolu üzerinden bağlantıyı sağlayan Ergenekon Köprüsü'ne doğru kaçarak kayıplara karıştılar.

Olay, saat 22.30 sularında Malatya Devlet Hastanesi Acil Servisi’nin önünde yeni yapılan otoparkta meydana geldi. Henüz sebebi bilinmeyen olayda, kavga eden taraflardan kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerin tabanca ile ateş açması sonucunda Muhammed T., Şahin Ş. Ve İbrahim Ç. adlı şahıslar bacaklarından yaralandılar.

Yaralılar, hemen önünde bulundukları acil servise alınırken, saldırganlar ise kaçtılar.

Olayın ihbarı üzerine çok sayıda polis ekibi hastaneye ve çevresindeki yol güzergahlarına yönlendirildi. Ancak bölgede yapılan geniş çaplı aramaya rağmen 2 kişi oldukları ileri sürülen saldırganlar yakalanamadı.

Saldırıya uğrayan yaralıların ise vermiş oldukları ilk ifadelerinde kendilerine saldıranları tanımadıklarını iddia ettikleri öğrenildi. Polis ekipleri saldırganların kimliklerini belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

Olay yerinde yapılan incelemede 3 adet boş kovan bulundu.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • vdt (8 yıl önce)
    çezmi kartay ve kışla caddesi cabası bir an önce deplase edilmeli....
    0
    0
    Yanıtla
  • ömür (8 yıl önce)
    öncelikle valilik arkası ve önündeki gençler dağıtılmalı artık inasanları rahatsız edecek boyutta birbirlerine ana bacı sövmeler milletin karısını kızını taciz etmeler her türlü pisli,k var
    0
    0
    Yanıtla
  • mikail (8 yıl önce)
    3-5 bin tl lik arabalara binenlerin hepsi serserimi lütfen yazdıklarınızı düzeltiniz ve herkesten özür dileyiniz. kimin ne kadar parası varsa o kadarlık arabaya biner.
    0
    0
    Yanıtla
  • yorumsuz (8 yıl önce)
    Hastane teksas gibi acil poliklinik dinlemeden sıkıyorlar x ray cihazı ve hastane polisi şart oldu
    0
    0
    Yanıtla
  • Muzaffer Kaya (8 yıl önce)
    Artık bıçak kemiğe dayanmış Malatya valisi önce tam karşısında kamelyalarda toplananlardan başlayarak asayişi sağlamalıdır. Özenti sayesinde sayıları her geçen gün artmaktadır. 3-5 bin toplayıp araba alıp caddelerde sokaklarda gezip duruyorlar. Emniyet tüm birimleriyle Malatyaya huzuru tekrar getirmelidir.
    0
    0
    Yanıtla