SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Acil Serviste Bıçaklı Kavga

0
Güncellendi - 2018-01-26 04:09:07
Acil Serviste Bıçaklı Kavga
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'nde meydana gelen bıçaklı kavgada 1 kişi yaralandı. Olayda 7 kişi gözaltına alındı.

Olay, akşam saatlerinde Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'nde meydana geldi.Edinilen bilgilere göre, daha önce aralarında husumet bulunan iki grup hastane acil servisinde karşılaştı. Tartışan grup kavgaya tutuşurken, bıçakların kullanıldığı kavgada Mehmet Al. (22) bıçakla yaralandı ve  aynı hastanede tedavi altına alındı.

Hastane güvenliğinin polis ekiplerine haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda takviye ekip gönderildi. Mehmet Al.'ı bıçakla yaralayan Hüseyin As. (22) ve olaya karışan 6 şüphelinin gözaltına alındığı olayla ilgili polis ekiplerinin tahkikatı sürüyor.

iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • KORKUT BEY (6 yıl önce)
    HASTANEDE BİLE GÜVEN YOK GÜZELİM MALATYA NE HALE GELDİ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (6 yıl önce)
    Geçen bir habet vardı.yanlış hatırlamıyorsam,polisin 3 ay teknik takibe alıp yakaladığı hırsızlar mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı diye.problemin nereden kaynaklandığını siz görün artık
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (6 yıl önce)
    artık biz yazmaktan şikayet etmekten bıktık .Artık arkası sırtı olan rahat yaşıyor malatyada yoksa birileri yakana yapışıyor .dürüst namuslu vatandaşın yaşayacağı yer değil malatya Polisin uğraşamadığı adamla bizler nasıl uğraşalım..
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert Korkmaz (6 yıl önce)
    Aylardır yazıyoruz buralara yorumlar yapıyoruz. Ama demek ki kimse okumuyor. Yani boşa gidiyor hepsi. Polisimizden, emniyet müdürümuzden tek ricamiz gece yollarda hep çakkal, ipsiz sapsız adamlar var. Bunların üzerlerinde her türlü kesici, delici ve insan hayatini tehlikeye sokacak malzeme var. Neden buna engel olunmuyor. Niçin bunlarla mücadele edilmiyor. Polisimiz devriye atarken sadece olaya müdahele değil, herkesi tek tek aramalı akşam 9 dan sonra. Hiçbir yere rahat gidemiyoruz. Oturamıyoruz. Güzelim memleketimin geldiği şu rezil duruma bakın. Biz niye huzurlu bir şekilde yaşamayalım. Kendi memleketimizde. Lütfen artik şu şehirde yaşayan insanlar sokağa çıkarken üzerlerine birşey almaya korkmalı artik. Çok rahat insanlar her türlü pislik için müsait bir ortam var. Bunun önüne geçilmeli artik yeter. Gerçekten yeter. Herkesi görevini yapmaya çağırıyorum. Ayıptır, yazıktır ve günahtır. Bunun da bir hesabı var ahirette.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya45 (6 yıl önce)
    Ceza yokki adamlar 1ay içinde çıkıyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Bülbüloğlu (6 yıl önce)
    Ben her zaman söylüyorum malatyada asayiş çok kötü
    0
    0
    Yanıtla
  • Mayer (6 yıl önce)
    Artık Malatya’da hastane bile basılıyorsa bu şehrin valisi ve emniyet müdürü ne iş görür
    0
    0
    Yanıtla