SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Acil Serviste Delil Yoketme İddiası!

A- A+ PAYLAŞ

Cezmi Kartay Caddesi'ndeki bir pavyonda meydana gelen 1 kişinin ölümü, 7 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan olaydan sonra, Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde tedavi edilen yaralı zanlılardan birinin elindeki "barut izini" gazlı bezle silmeye çalışan arkadaşlarından biri de aranıyor.

OLAY..
Cezmi Kartay Caddesi'ndeki bir pavyona 18 Ocak gece yarısından sonra 01.45 sıralarında giderek eğlenmek isteyen Engin K., Mehmet K., İsmail K. ve Hüseyin A.adlı şahıslar, problem çıkarabilecekleri gerekçesiyle servis açmayan şef garson Yusuf Seçkin'le tartışmaya başlamışlardı. İddiaya göre; bu şahıslardan Mehmet K. ve Engin K.adlı şahıslar, silahlarını çekerek Yusuf Seçkin'i göğsünden vurmuşlar, çevreye açtıkları ateş sırasında da işletmeciler Demir ve Deniz Ö. ile orada bulunan Tamer Y. ayaklarından, Ekrem Ç. ise karnından vurulmuştu. Pavyon görevlilerinden olduğu öne sürülen Mustafa Ö.'nün açtığı karşı ateş sonucu da Engin K. ve Mehmet K. adlı şahısların kasıklarından vurulduğu, ayrıca bu kişilerin arkadaşı İsmail K.'nın da dövülerek yaralandıkları bildirilmişti.

Olay yerinde 3 adet 7.65 mm., 1 adet 9 mm. çaplı tabanca ele geçirilirken, adliyeye verilen zanlılardan Mustafa Ö. tutuklanmış, hastanede tedavi altına alınan zanlılardan Engin K. ve Mehmet K.hakkında da tutuklama müzekkeresi çıkarılmıştı.

HASTANEDE "DELİL TEMİZLİĞİ" İDDİASI..
Öte yandan, polisin "Vukuat Raporu"nda bu olayla ilgili yeralan başka bir ayrıntı da, olayın akabinde yaşanan başka bir ilginç olayı ortaya çıkardı.

Bu bilgiye göre; olay sırasında pavyonda olmayan, ancak buraya eğlenmeye giden arkadaşlarının karıştığı ve yaralandıkları olayı öğrenen Cengiz A. adlı şahıs da, yaralılara ilk müdahalenin yapıldığı Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne gitti. Cengiz A.'nın, olayda silah kullanan ve kendisi de yaralı olan arkadaşı Engin K.'nın elini, şahsın silah kullandığına dair delili oluşturan barut gazını yoketmek için, alkole batırdığı gazlı bezle sildiği, kargaşa sırasında da ortadan kaybolduğu öne sürüldü.

Engin K.'nın elinin silinmesine karşın, montunun kolunda barut gazı saptandığı öğrenilirken, polis firar eden ve birçok suçtan sabıkası olduğu öne sürülen Cengiz A.'yı da "Suç Delillerini Yok Etme" suçlamasıyla aramaya başladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız