SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Acil Tıp Kış Sempozyumu Malatya'da

0
Güncellendi - 2016-02-09 13:59:46
Acil Tıp Kış Sempozyumu Malatya'da
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Tıp Anabilim Dalı ve Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) tarafından ortaklaşa düzenlenen 19. Acil Tıp Kış Sempozyumu, Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin de katkılarıyla Malatya’da yapılacak.

Sempozyum hakkında bilgiler veren İnönü Üniversitesi Öğretim Üyeleri ve Sempozyum Komite Başkanları Doç. Dr. Muhammet Gökhan Turtay ve Doç. Dr. Hakan Oğuztürk, sempozyumda acil tıbbın dününün, bugününün ve yarınının mercek altına alınacağını söylediler. 19-21 Şubat 2016 tarihleri arasında İnönü Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan sempozyumun, Malatya’nın tanıtımı için çok önemli olduğunu dile getiren öğretim üyeleri, “Yıllardır artan bir hızla, eğitim amaçlı sempozyum ve kongreler yapmaya devam ediyoruz. Yıllarca emek verilerek ulusal ve uluslararası olarak düzenlediğimiz bu organizasyonlar acil tıp camiasının yükselişinde ve gelişmesinde önemli bir rol almıştır. Bölgesel sempozyumlarımız bize ayrı bir bakış açısı kazandırıp, o bölgelerde hizmet veren acil çalışanlarımızla bir araya gelmemizi sağlamaktadır. Acil Tıp Kış Sempozyumu’nun 19.’sunu Doğu’nun, Batı Anadolu’ya açılan uç noktası kayısı diyarı Malatya’da yapacağız. Malatya’nın kültürel zenginlikleri ve güzellikleri ile dopdolu bir sempozyum geçireceğimiz inancındayız. Sempozyuma tüm halkımız davetlidir. Sempozyum hakkında detaylı bilgiler www.atudersempozyum.org sitesinde yer almaktadır” dediler.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız