SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Acil' Yüzük Kesme Operasyonu

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:17:20
'Acil' Yüzük Kesme Operasyonu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da 2 kişinin parmaklarında sıkışıp kalan ve bundan dolayı parmaklarının zarar görmesine neden olan çelik yüzükler, AFAD ekiplerinin hastanede yaptığı operasyonla kesildi. 

Malatya Devlet Hastanesi’ne başvuran bir bayan ile bir erkek şahıs, parmaklarındaki yüzüklerin sıkıştığını söyleyerek yardım istediler. Bunun üzerine sağlık görevlileri hastaneye AFAD ekibi istedi.

Hastaneye giden AFAD ekipleri kesme aparatı ile önce erkek şahsın, ardından ise bayanın parmağında sıkışıp kalan çelik yüzükleri keserek çıkarttılar.

AFAD ekipleri çelik yüzükleri keserken parmakların zarar görmemesi için dikkatli hareket ederek, yoğun bir çaba gösterdiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız