SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Acilde de Olay Çıkmış!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Çevreyolu üzerinde yaşanan, doğu ile batıyı bağlayan karayolunun da kısa bir süre kapanmasına neden olan olayla ilgili olarak gözaltına alınanlardan birinin götürüldüğü Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde de olay çıkardığı, burada polislere fiilen direndiği, biber gazı kullanılarak etkisiz hale getirildiği bildiriliyor.

Çevreyolu’nda Cuma günü yaşanan olay, “Ana Bulvarda Gözaltı Arbedesi..” başlığıyla haber olurken, olayla ilgili detay bilgiler de polis vukuat raporunda yeraldı. Polisin verdiği bilgiye göre; Çevreyolu Maliye karşısı civarında 44 M 0241 plakalı minibüs ile 44 KV 900 plakalı otonun karıştığı maddi hasarlı kaza meydana geldi. Kazayla ilgili gerekli işlemleri yapmak ve trafiği açmak için olay yerine giden trafik ekibinin, 900 plakalı otonun sahibi olduğunu söyleyen 34 yaşındaki E.G.’den gerekli evrakları istedikleri, bunun üzerine E.G. ile yanında bulunan 42 yaşındaki M.G., 34 yaşındaki E.V. ile 31 yaşındaki H.M.K.’nın, polise “aşırı tepki göstererek mukavemet ve hakarette” bulundukları polis raporunda yeraldı. Şahısların, olay yerine gelen takviye ekiplere de mukavemet ve darp girişimde bulundukları, etkisiz hale getirildikten sonra polis memurları A.K., Y.C., T.T.C., E.B., R.T., A.A. ve M.A.S.’nin haklarında şikayetçi oldukları, “Polise Mukavemet, Hakaret ve Darp” suçlamasıyla gönderildikleri adliyece serbest bırakıldıkları bildirildi.

Bu arada, Cuma günkü olay sırasında gözaltına alınan şahıslardan birinin, rapor için götürüldüğü Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde de polis ve diğer görevlilere karşı koyduğu, fiili mukavemette bulunduğu, bu olayın da hastanenin güvenlik kameralarınca kaydedildiği ifade edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız