SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Açılış Bakanla

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Devlet Tiyatrosu açılışını 19 Aralık'ta Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay yapacak. Oyunların sergileneceği Sabancı Kültür Merkezi'nde de onarım son hızla devam ediyor.

Kültür ve Turizm Müdürü Derviş Özbay, "19 Aralık'ta bakanımızın da katılacağı törenle Malatya Devlet Tiyatrosu'nun açılışı gerçekleştirilecek. Sabancı Kültür Sitesi bünyesinde kurulacak olan Devlet Tiyatrosu için Bakanlığımızdan gelen 30 civarında görevli, devlet tiyatrosu için çalışmalar başlattı. Sabancı Kültür Sitesi'nin salonu baştan aşağı yenilendi. Ses ve ışık sistemi monte edildi. Sanatçılar için soyunma odaları yapıldı" dedi.

Malatya'ya Devlet Tiyatrosu'nun kurulmasıyla haftanın üç günü tiyatro oyunu sergileneceğini belirten Özbay, "Özellikle hafta sonları tiyatro oyunu sahneye konulacak. Çocuk oyunları de sahnelenecek. İlk oyunumuz, 19 Aralık'ta, Bakanımız ve protokol üyelerinin de katılımıyla Deli Dumrul oyunu sahnelenmiş olacak. Diğer hafta ise Kanlı Nigar ile devam edecek" ifadelerini kullandı.

Kültür ve Turizm Müdürü Derviş Özbay, Devlet Tiyatrosu'nun oyunlarını öğrenci 2 YTL, sivil ise 3 YTL ödeyerek izlenebileceğini belirterek, biletlerin internetten de temin edilebileceğini kaydetti.

Malatya'da Devlet Tiyatrosu açılışını 19 Aralık'ta Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay yapacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız