SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Açılış Cumartesi Günü

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:57:57
Açılış Cumartesi Günü
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye’de 4 il’de, Atlı Terapi Merkezi’nin kurulduğu bildirildi. 

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından, Ankara, Bursa Karacabey, Muğla Dalaman ve Malatya’ Sultansuyu Tarım İşletmesi’nde kurulan 4 Atlı Terapi Merkezi’nin açılışının 20 Aralık Cumartesi günü saat 11,00’de düzenlenecek olan törenle, canlı yayınla toplu açılışının gerçekleştirileceği öğrenildi.

Atlı Terapi Merkezi kapsamında, 4 merkezde olduğu gibi Malatya’nın Akçadağ ilçesindeki ünlü Arap taylarının yetiştirildiği yerde kapalı ve açık eğitim alanları oluşturulduğu bildirildi.

Atlı Terapi Merkezi’nin, Atın sırt hareketlerinin kullanılmasıyla engelli bireylerde fiziksel kabiliyetlerin iyileştirilmesi ve geliştirilmesi işlemi olduğu ifade edilirken, Terapatik amaçlı ata binmenin psikolojik, fizyolojik, fiziksel ve sosyal alanda birçok yararı olduğu kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız