SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Açılış Haftaya Yapılacak

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:42:09
Açılış Haftaya Yapılacak
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesinde kurulan ve bölgede ilk olan bir merkez daha açılıyor. Büyükşehir statüsünden önce İl Belediyesi iken Basın Yayın Müdürü olarak görev yapan merhum Cemal Aslan’ın adını taşıyan Temel Beceri ve Eğitim Merkezi, 4-7 yaş aralığındaki çocukların fiziksel ve sosyal gelişimlerine önemli katkı sağlayacak.

Koyunoğlu Mahallesi’nde inşa edilerek hazırlanan Cemal Aslan Temel Beceri ve Eğitim Merkezi ile çocukların sportif etkinliklerle kendilerini ifade etmelerine yardımcı olunması amaçlanıyor. Merkez, çocukların fiziksel olarak kemik ve kas yapılarının güçlenmesine dönük sportif çalışmalar yaptırarak sinir–kas koordinasyonlarının gelişmesini sağlayacak. Sosyal olarak da özgüven ve karar verebilme becerisinin artmasına yönelik kazanımlar edindirecek.

Temel Beceri ve Eğitim Merkezi, 17 Şubat 2015 Salı günü saat 10.00’da düzenlenecek açılış töreniyle hizmete başlayacak.

Temel Beceri ve Eğitim Merkezi ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, bu merkezin 2 önemli özelliğe sahip olduğunu söyledi. Başkan Çakır, “Temel Beceri ve Eğitim Merkezimiz, Malatya’da 4-7 yaş grubu çocukların fiziksel ve sosyal gelişimine yönelik yapılan ilk tesis olma özelliği taşıyor. Bu özelliğinin yanı sıra daha önce Belediyemiz, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü iken vefat eden merhum Cemal Aslan’ın ismini taşıması. Belediyemiz’e önemli katkılar sunan merhum Cemal Aslan’a Belediyemiz tarafından gösterilen bir vefa örneği olarak bu merkeze Belediye Meclis kararıyla ‘Cemal Aslan Temel Beceri ve Eğitim Merkezi’ ismi verildi. Ben bu vesile ile merhum Cemal Aslan’ı tekrar rahmetle anarken, merkezimizin çocuklarımıza ve Malatyamız’a hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız