SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Açılış İçin Başbakanı Bekliyor

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:34:47
Açılış İçin Başbakanı Bekliyor
A- A+ PAYLAŞ
Malatya Girişim Grubu tarafından İnönü Üniversitesi İlahiyat Fakültesi için yaptırılan bina hizmete girdi. 
 
Malatyalı 32 işadamının bir araya gelmesi ile kurulan Malatya Girişim Grubu'nun İnönü Üniversitesi için yaptırdığı İlahiyat Fakültesi binası, tamamlanarak üniversitenin hizmetine sunuldu. 
 
İnönü Üniversitesi kampüs alanında 10 bin metrekarelik kapalı alana sahip İlahiyat Fakültesi binası, idari ve eğitim binası olarak iki bölümden oluşuyor. İdari bölümde 1 dekan, 2 dekan yardımcısı, 4 bölüm başkanı ve 53 öğretim görevlisi odası yer alırken, eğitim binasında 26 derslik, 1 kütüphane bulunuyor. Binanın zemin katında 1 amfi, 2 bilgisayar odası, bay ve bayan mescitleri ile spor salonları bulunuyor. İlahiyat fakültesindeki konferans salonunun ise 220 kişilik olduğu kaydedildi. 
 
İlahiyat Fakültesi'nin toplam maliyetinin 6 milyon TL'yi aştığı öğrenildi, İlahiyat Fakültesi binasının resmi açılışının Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Malatya ziyareti programında gerçekleştirilmesi bekleniyor. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız