SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Açılış Töreni Daha Sonra

A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi'nde 2008- 2009 eğitim ve öğretim yılının geçtiğimiz Pazartesi günü başlamasından sonra, resmi açılış töreninin Ekim ayının ilk 2 haftası içerisinde yapılmasının planlandığı öğrenildi.

Resmi açılış törenine Cumhurbaşkanı, TBMM Başkanı ya da hükümet üyelerinden katılım olabileceği de belirtilirken, kesin tarihin önümüzdeki günlerde saptanacağı ifade ediliyor.

Bu arada, rektör Prof.Dr. Cemil Çelik, akademik yılın resmen başlaması dolayısıyla, üniversite camiasına bir mesaj yayınladı. Çelik'in mesajı şöyle:

"Hepinizin bildiği gibi Üniversitemizin 2008-2009 Akademik Yılı 15 Eylül 2008 Pazartesi günü başlamıştır.

Yeni akademik yılda amacımız üniversitemizi gerek nitelikli eğitim-öğretim faaliyetleri ile gerekse bilimsel araştırma ve yayın faaliyetleri ile gelişmiş üniversiteler arasında seçkin bir yere taşımaktır.

Bu amacımızı gerçekleştirmek için, birlik ve beraberlik içinde büyük bir özveri ile Yüce ATATÜRK'ün gösterdiği yolda çalışacaklarına içtenlikle inandığım Üniversitemizin bütün öğrencilerine, akademik ve idari personeline; yeni akademik yılının sağlık ve mutluluk getirmesi dileği ile sevgi ve saygılarımı sunarım.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız