SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Açılış ve Yıkım Aynı Anda

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:19:33
Açılış ve Yıkım Aynı Anda
A- A+ PAYLAŞ

Çırmıktı Merkez Camiii, Yeşilyurt Belediyesi ile Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından restore edileceğinden yanındaki Meydan Pide Fırını yıkımı yapıldı, aynı meydanda başka bir alanda daha modern bir alanda hizmete başlaması dolayısıyla açılış yapıldı. 

Yeşilyurt Kaymakamı Nesim Babahanoğlu, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Yeşilyurt Eski Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcıları ve çok sayıda vatandaşın katıldığı açılışta Yeşilyurt İlçe Müftüsü Mehmet Çınar tarafından edilen dua ile açılış kurdelesi kesildi. Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, açılış sırasında vatandaşlarla teker teker tokalaşıp sohbet etti.  

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, aynı alanda fırının önceki yeri olan Merkez Cami yanında yıkım çalışmaları başlayan binada incelemelerde bulundu. 

POLAT “PROJE BİTTİĞİ ZAMAN CAMİMİZİN GÜZELLİĞİ ORTAYA ÇIKACAKTIR”

Beraberinde Yeşilyurt Eski Belediye Başkanı Mehmet Kavuk ve Belediye Başkan Yardımcılarıyla birlikte yıkım çalışması hakkında bilgi alan Başkan Hacı Uğur Polat “Yeşilyurt’un merkezinde en eski işyerlerinden olan pide fırınımız yeni yerine taşınmasından sonra Merkez camimizde restorasyon için gerekli çalışmalar tüm hızıyla devam etmektedir. Eski Belediye Başkanı Mehmet Kavuk döneminde projesi çizilen bir çalışmayı tamamlamak bize nasip oldu, projenin tamamlanmasıyla caminin etrafı açılıp güzel bir görüntü ortaya çıkacaktır. Vakıflar Bölge Müdürlüğü ile birlikte yürüttüğümüz bu proje bittiği zaman camimizin güzelliği ortaya çıkacaktır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.  “ dedi.  

KAVUK, “HACI UĞUR POLAT OLDUKÇA BAŞARILI ÇALIŞMALAR YAPMAKTADIR”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın kısa sürede başarılı çalışmaların altına imza attığını ifade eden Yeşilyurt Eski Belediye Başkanı Mehmet Kavuk “Bizden sonra Başkanlığı devir alan Hacı Uğur Polat oldukça başarılı çalışmalar yapmaktadır, kendisini kutluyorum ve tebrik ediyorum. İlçemiz her şeyin en güzeline layıktır. Bu binanın yıllar öncesinden gelen bir durumu söz konusuydu, buranın sahiplerini ben yakından tanıyorum, birkaç kez yıkıldı, sizlerde devam eden bu projeyle burayı daha güzel bir konuma ulaştırmayı amaçlıyorsunuz, tüm çalışanlara başarılar dilerim” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız