SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Açılışa 3 Bakan Katılacak

0
Güncellendi - 2016-01-18 13:44:11
Açılışa 3 Bakan Katılacak
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Karaciğer Nakli Hastanesi ile öğrenci merkezi ve olimpik açık yüzme havuzunun açılışı yapılacak. Açılışa, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi’nin katılacağı öğrenildi.

İnönü Üniversitesi tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada şu bilgiler paylaşıldı;

“23 Ocak 2016 Cumartesi günü Turgut Özal Tıp Merkezi’nde düzenlenecek olan “Toplu Açılış Töreni” ile Turgut Özal Tıp Merkezi Karaciğer Nakli Hastanesi, Öğrenci Merkezi, Olimpik Açık Yüzme Havuzu ve Kale Su Sporları Merkezi’nin resmi açılışı gerçekleştirilecek.

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi’nin katılımıyla gerçekleştirilecek olan açılış törenine yoğun katılım bekleniyor.

Organ naklinde başarılı bir performans gösteren, özellikle karaciğer naklinde dünya ikincisi olan Turgut Özal Tıp Merkezi, dünyada bir ilke imza atarak şimdi de TÖTM Karaciğer Nakli Hastanesi’ni hizmete açıyor. TÖTM Karaciğer Nakli Hastanesi, dünyanın tek organ nakline mahsus hizmet veren ilk hastanesi olma özelliği taşıyor.

Açılış Töreni’nin 23 Ocak 2016 Cumartesi günü Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimlik katında saat 12:00’de gerçekleştirileceği öğrenildi.”

Kaynak : Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Ayhan Güloğlu (8 yıl önce)
    Yukarıdaki arkadaşı Erhanın dediği gibi biz taşeron işçiler kadro beklerken elimizdeki maaş dan olduk. Başhekimlik asgari ücretin 1300 tl olmasını bahane ederek bizim performans ücretimizi kesiyor bu hangi akla hangi vicdana hangi insanlığa sığar sizler onbinlerce dolarlarınızı cebinize doldururken bizim performansımız agöz koyuyorsunuz Allah sizi ıslah etsin hakkımız size haram olsun..
    0
    0
    Yanıtla
  • Yüksel yıldırım (8 yıl önce)
    Haksızlığın karşısında susan dilsiz şeytandır. Herkes gerçekten haklı olduğu zaman, hakkını her şeye rağmen aramayı sürdürürse, sonunda hakkını en iyi şekilde alacaktır.Ancak kesin haklı olmamız ve belgeli kanıtlarımız olması gerekiyor. haksızın vasfı ne olursa olsun. Cumhurbaşkanımız , Başbakanımız bu konuda çok titizler yeter ki biz inatla hakkımızı arayalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • erhan (8 yıl önce)
    3 bakan gelsin inşallah görüşme fırsatı bulurumda üniversite ve araştırma hastanesinde yapılan haksızlıkları söyleriz üniversitede rektor bey kendi yakınları için tek kişilik kadro veriyor ama başkasına gelince sözleşmeniz doldu sizle çalışmak istemiyoruz diyor. arastırma hastanesinde de asgari ücret zammı yapmamak için ellerinden geleni yapıyorlar taşeraonları performans ücretlerini keseceklerini söylüyorlar asgari ücret zammı ile 1550 olan maaşın 170 tl performan ücretini içinden alıp ödemeyeceklerini söylüyorlar. adalet mi herkes istediği gibi at koşturuyor
    0
    0
    Yanıtla