SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Açılışa Hazırlanıyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:41:47
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda yapılarak hizmete açılan Yeşiltepe bölgesindeki spor kompleksinden sonra, Salköprü Mahallesi’nde yapılan Kapalı Spor Salonu da Büyükşehir Belediyesine devredildikten sonra bitirilerek hizmete hazır hale getirildi.

Yapımı tamamlanarak, çevre düzenleme çalışması yapılan Kapalı Spor Salonu’nda Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır incelemelerde bulundu. Genel Sekreter ve Genel Sekreter Yardımcıları ile ilgili Daire Başkanlarının katıldığı inceleme sırasında bilgiler veren Başkan Çakır, Büyükşehir Belediyesi olarak her alanda olduğu gibi spora da önem verdiklerini söyledi. 

Büyükşehir Belediyesi’nin hem profesyonel futbol kulübüne, hem de amatör spora önemli katkılar sağladığını kaydeden Başkan Çakır, “Malatya'mızdaki amatör sporculara tesisler yapıyoruz. Bunlardan bir tanesi Yeşiltepe spor tesisi. Diğer birisi, Orduzu bölgesinde Valiliğimiz ve Gençlik Spor İl Müdürlüğümüz tarafından yapılan bir tesis vardı, orayı devraldık. Oranın eksikliklerini tamamlayarak, spor camiasına kazandırmış olacağız” dedi.

Başkan Çakır, Salköprü Mahallesinde yapılan Kapalı Spor Salonu ile ilgili olarak da şu bilgileri verdi: “Şu an içinde bulunduğumuz kapalı spor salonu, Valiliğimiz tarafından Çevreyolu altında olmak üzere bizden yer talebinde bulunulmuştu. Büyükşehir Belediyesine ait olan bu alanı biz tahsis ettik. Daha sonra bu bina tamamlandı. Tamamlandıktan sonra biz devrini aldık. İçerisindeki düzenlemeleri, çevre düzenini ve diğer eksiklikleri tamamladık. Buranın da açılışını gerçekleştirmek üzere hazırlanıyoruz. 

Amatör olarak 11 branşta yaklaşık 1000 civarında sporcumuz var. Bunları hem sportif anlamda yetiştirmek, hem bireysel anlamda gelişmelerini sağlamak adına, bunları daha da geliştirmeyi hedefliyoruz. Burayı da amatör spora kazandıracağız. Burada yüzlerce sporcumuz çalışmalarını sürdürecek. Ayrıca 300-400 kişinin katılabileceği müsabaka ve toplantılar da yapılabilecek. Bu tesisin Malatyamıza kazandırılmasından dolayı Valiliğimize, Gençlik Spor İl Müdürlüğümüze ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Malatyamız için hayırlı olsun.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız