SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Açılışı Eylül'de Kılıçdaroğlu Yapacak"

0
Güncellendi - 2019-08-14 04:08:19
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kurban Bayramı dolayısıyla yeni parti binasında bayramlaşma programı düzenledi.

Kurban Bayramı’nın ikinci gününde CHP Malatya İl Teşkilatı tarafından bayramlaşma töreni gerçekleştirildi. Partinin Sıtmapınarı'ndaki yeni il binasında gerçekleştirilen bayramlaşma programına İyi Parti Malatya İl Başkanı Gökmen Kenan Özdal, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile partililer katıldı.

Bayramlaşma programında konuşan CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Kurban Bayramı’nda bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, “Geçmişten bugüne cumhuriyetle birlikte kurulmuş ve bugün geleceğe emin adımlarla yürüyen Cumhuriyet Halk Partisi gibi büyük bir aile olarak aile içi ve dostlarımızla bayramlaşma programına bir aradayız. Buraya katılan dostlarımızın, partililerimizin ve Malatyalıların bayramını şahsım ve temsil etmekten her zaman onur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisi ve genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu adına tebrik ediyorum” dedi.

Kiraz, bayramların kardeşlik, barış, adalet ve paylaşma duygularının en üst seviyede yaşandığı günler olduğunu kaydederek, “Bugünlerde bizler de Malatya’da tabi küskünlüklerimizi giderdiğimiz, bir araya geldiğimiz, buluştuğumuz önemli günler olarak değerlendiriyoruz. Bu anlamda katılan birçok sivil toplum örgütü başkanı var, onlara da katıldıkları için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kiraz, yeni parti binasının Eylül ayı içerisinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla hizmete açılacağını da sözlerine ekledi.

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Gökmen Kenan Özdal ise programa katılanların ve Malatyalıların Kurban Bayramını tebrik etti.

Özdal, Cumhuriyet Halk Partisi ile birlikte iki seçimde güzel bir işbirliği yaptıklarını ifade ederek, Türkiye’de birçok şeyin güzel yönde değiştiğini söyledi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Yıldız (4 yıl önce)
    Bu binanın alımında genel merkezdeki ağırlığını ortaya koyan Sayın AĞBABA ya sonsuz teşekkürler,
    0
    0
    Yanıtla
  • Müslüm (4 yıl önce)
    Veli beyin yaşam merkezinin oradaki bina yakışır tabikide vekilimiz verirse
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (4 yıl önce)
    İl binasi ara sokakta olmamaliydı çevre yolunda ana cadde üzerinde olmalıydı yeni binanizin yeri iyi değil.
    0
    0
    Yanıtla