SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Açılışı Törenle Yapıldı

A- A+ PAYLAŞ
Aksoğan Ailesi tarafından yaptırılan Mustafa Aksoğan Anaokulu'nun açılış törenine Vali Ulvi Saran, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, aile adına okulu yaptıran Affan Aksoğan ve aile bireyleri katıldı. 
 
Fahri Kayan Bulvarı'nda Malatya Belediyesi'nin park içinde yapılmasına izin verdiği Mustafa Aksoğan Anaokulu'nun yeni eklene bölümleri için yapılan açılış törenine katılan Vali Ulvi Saran, "Gerçekten pırıl pırıl ve eğitim açısından örnek teşkil edecek bir eğitim yuvasını açıyoruz. Hem fiziki yapısı ve hem de ortamı ile son derece güzel. Bütün işadamlarımıza ve hayırseverlerimize örnek olması dileği ile hayırlı olsun" dedi..
 
Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, okulun yapımı için park alının da kendilerine yer verilmesinden dolayı Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a teşekkür ederek, "Çevrede ihtiyaca cevap verecek okul yoktu. Bizim katkımız olmadan Aksoğan ailesi tarafından yapıldı. Bu okulun kapasitesi 240 öğrenciye ulaştı. Çelikten yapıldı. Maliyeti oldukça yüksek ve depreme dayanıklı. Yaklaşık 25 kişi burada çalışıyor" diye konuştu.
 
 Belediye Başkanı Ahmet Çakır'da yapılan okulun örnek alınması temennisinde bulunarak, eğitimin Malatya ve ülke geleceği için önemli olduğunu söyledi. Affan Aksoğan ise, okulun yapımı için kendilerine destek veren herkese teşekkür etti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız