SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Açılışı Yapıldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:37:09
Açılışı Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ
 
SODES Projelerinden olan ve Malatya Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı bünyesinde yürütülen “Hayata Pedal Çevir” projesinde, kursiyerlere bisiklet ve spor kıyafetleri hediye edildi. Malatya Bisiklet Şenlikleri'nin açılışına Vali Ulvi Saran'da katıldı. 
 
Malatya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı tarafından proje ile ilgili olarak yapılan açıklama şöyle ; 
 
 
"130 öğrenciye bisiklet alımı yapılmıştır.Ayrıca öğrencilere resmi proje ortağımız olan Turgut Özal İlköğretim Okulu bahçesinde hafta sonları farklı gruplar halinde yaklaşık 2 aydır güvenli bisiklet sürme ve trafik kuralları eğitimi verilmektedir.
 
Bu kapsamda 08.05.2012 tarihinde Vakfımız bahçesinde kursiyerlerimize temsili olarak bisiklet ve spor kıyafetleri hediye edilerek Malatya Bisiklet Şenlikleri’nin resmi açılışı Sayın Valimiz Doç. Dr. Ulvi Saran’ın katılımıyla gerçekleşti.Törene Vali Yardımcısı Murat Çağrı Erdinç,Fırat Gümrük ve Ticaret Bölge Müdür Vekili Meryem Özçelik,İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut,İl Dernekler Müdürü M.Raşit Özmen,Türkiye İstatistik Bölge Müdürü Hüseyin Avni Dizmen,Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hidayet Bozkurt , Malatya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Muhittin Turan,Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Özkan Kurum , Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Vekili Ramazan Aytekin,Turgut Özal Kojei Müdürü Mustafa Sular , kurs eğitmenleri,kursiyer aileleri ve kursiyerlerin katılımı ile gerçekleşti.
 
Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.Törende proje ortağı olarak Turgut Özal Koleji Müdürü konuşma yaptı.Ardından Malatya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Nebi Tepe Hayata Pedal Çevir Projesi kapsamında yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.
 
Malatya Valisi Doç. Dr. Ulvi Saran konuşmasının ardından temsili olarak kursiyerlere bisiklet ve trafik eğitimi katılım sertifikasının yanı sıra kask,spor ayakkabı ,tişört hediye etti.
 
Ayrıca Vakfımız bünyesinde Malatya Bisiklet Şenlikleri kapsamında “Avrupa Günü Bisiklet Yarışı” etkinliği 12.05.2012 tarihinde gerçekleştirilecektir.Yarış Vakfımız, Avrupa Birliği Proje Ofisi ve Malatya Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği işbirliği ile 15:30- 17:30 saatleri arasında düzenlenecektir.Yarış Çevreyolu üzeri Fahri Kayhan Bulvarı ‘nda (Hava Lojmanları Kavşağı) başlayacaktır.6 km’lik parkur boyunca devam edecektir.Yarışa ilgi duyan tüm vatandaşlarımız kendi bisikletleri ve spor kıyafetleri ile (kask zorunludur) katılabileceklerdir.
 
İlgilerin yarış günü 13:30-14:30 saatleri arasında Fahri Kayhan Bulvarı girişindeki kayıt standına bisiklet sürüş lisansı ve nüfus cüzdanı ile başvurarak kayıt yaptırmaları gerekmektedir.
 
Lisansı olmayan katılımcıların yarış tarihinden önce 2 adet fotoğraf, nüfus cüzdanı fotokopisi ve sağlık belgesi ile Malatya Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğüne başvurarak lisans almaları gerekmektedir.
 
Yarışların bitiminde İnönü Caddesi Start noktasından Kapalı Çarşı Finish noktasına kadar kursiyerlerimiz, yarışçılar ve vatandaşlarımızın bisikletleri ile katılabileceği toplu bisiklet geçişi yapılacaktır.Etkinliklere tüm halkımız davetlidir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız