SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Açılışta Biraraya Geldiler

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:12:27
Açılışta Biraraya Geldiler
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da siyasi partilerin belediye başkan adayları açılışta bir araya geldi.

Malatya Beşkonaklar’da Caddesi'nde hizmete giren kafe ve kahvaltı salonunun açılışına; Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Şinasi Kazancıoğlu, Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Münir Erkal, AKP Battalgazi Belediye Başkan adayı Selahattin Gürkan, CHP Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Hulusi Porgalı ile birlikte birçok sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile birlikte çok sayıda davetli katıldı.

Açılış öncesi konuşan SP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Münir Erkal, Malatya’da böyle nezih ortamların açılmasının önemine dikkat çekerek, böyle iş yerlerinin iş ve aş sağladığını kaydetti.

Cumhuriyet Halk Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Hulusi Porgalı, Malatya'ya yakışır güzel, nezih bir işletmenin hayata geçtiğini söyledi.

AKP Battalgazi Merkez ilçe Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan ise işletmenin Malatya'ya ve Battalgazi ye hayırlı olmasını temenni ederek şunları söyledi:

“Malatya'nın tarihi ve kültürel değerlerini yansıtan kültür mirasımız Beş konaklara kaliteli işletmelerin açılması bizleri sevindiriyor. İşletmenin kendilerine ve Malatya'ya hayırlı uğurlu olmasını, bol kazançlar getirmesini temenni ediyorum.”

Açılışı yapılan yerin işletmecisi Göktürk Esen de, “Malatya'mızın birbirinden değerli siyasetçilerini açılışımızda görmekten mutluluk duyuyoruz. İşletmemizin Malatya'ya hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız