SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Açılışta İzdiham

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir alış veriş merkezinin açılışında izdiham yaşanırken, çocuklar da ezilme tehlikesi geçirdi. Açılışta 2 saat içerisinde 1022 televizyon, 850 cep telefonu satıldığı bildirildi.

Sümerbank Fabrikası yerinin özelleştirme kapsamı ile Malatya Girişim Grubu'na satılıp, buraya Malatya Park Alış Veriş Merkezi inşa edilmesi ve bu binanın içerisinde ise 5M Migros ve Koçtaş Alış Veriş Merkezleri'nin açılmasına vatandaşlar ilgi gösterdi.

İzdihama neden olan alış veriş merkezi açılışında çocuklar ise ezilme tehlikesi geçirdi. Görevlilerin ve güvenlik güçlerinin sık sık, "Ezilmek istemeyen girmesin" ikazına rağmen içeri girmeye çalışan vatandaşların yoğunluğu karşısında takviye polis istendi. Takviye polis ekipleri de alış verişte görev aldı.

2 SAATTE 1022 TELEVİZYON SATILDI..
Bu arada, açılıştan bir süre sonra mağaza yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, şu bilgi verildi:

"Gittiği her ilde tüketicilerin yoğun ilgisiyle karşılanan Migros, Malatya’nın ilk hipermarketi olan 5M mağazasını 29 Ekim’de yüzde 50-70 arasındaki büyük indirimlerle hizmete açtı.

Şehrin ilk hipermarketi 5M’in açılışına büyük ilgi gösteren Malatyalılar uzun kuyruklar oluştururken, 2 saat içinde raftaki tüm televizyon ve cep telefonları tükendi. Açılışı takip eden 2 saat içinde rafta bulunan toplam 1022 televizyon ve 850 adet cep telefonu satıldı, ilk gün 2 TIR deterjan, 30 ton ayçiçek yağı, 3 TIR buzdolabı ve yüzlerce elektronik ürün hızla tükendi.

Migros Ticaret Genel Müdürü Özgür Tort, “Böyle önemli ve anlamlı bir günde 7’inci 5M mağazamızı Anadolu’nun gelişen yüzü Malatya’da açmanın heyecanı içindeyiz. 5M Malatya, 81 ile yaygınlaşma hedefimizin en canlı örneği” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız