SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Acımız Büyük"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:57:33
A- A+ PAYLAŞ

CHP Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu’nun cenazesine katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, acısının büyük olduğunu belirterek, “Saygıdeğer bir parlamenterdi. Parlamentonun en çalışkan milletvekillerinden birisiydi” dedi. 

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden CHP Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu son yolculuğuna uğurlandı. Ataköy 5’inci Kısım’da bulunan Ömer Duruk Camii’nde kılınan cenaze namazı siyaset camiasını bir araya getirdi.

“ACIMIZ ÇOK BÜYÜK”

Çalışma arkadaşını son yolculuğunda yalnız bırakmayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, şunları söyledi; Ferit Mevlüt Aslanoğlu, saygıdeğer bir parlamenterdi. Parlamentonun en çalışkan milletvekillerinden birisiydi. Gerek plan, bütçe komisyonunda gerek meclis genel kurulunda özveriyle çalışan bir arkadaşımızdı. Herkesin yardımına koşardı. Yüreği iyiliksever dolu olan bir insandı. Onu kaybetmekten büyük üzüntü, acı duyuyoruz. Ailesine, sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Acımız çok büyük. Onu seviyorduk. O, dünyaya elveda dedi. İnşallah başka acılar yaşamamış oluruz” dedi.

“SİLİVRİ’DE İLK O ZİYARET ETTİ”

CHP Milletvekili Mustafa Balbay, büyük üzüntü yaşadığını belirterek, “Gerçek anlamda milletin vekiliydi. Meclisteki çalışmaları sırasında da her kim sesinin duyurmak isterse her şekilde ve her zeminde, her yöntemi kullanarak bunu gerçekleştirirdi. Silivri günlerinden de bizi ilk ziyaret eden milletvekiliydi. Kendisi için koltuksuz bakan desek yerindedir diye düşünüyorum” diye konuştu.

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ise, kendisi gibi Malatyalı olan Ferit Mevlüt Aslanoğlu’nun uzlaşmacı bir siyasetçi olduğunu söyledi. Ağbaba, Malatya’nın önemli bir değeri kaybettiğini belirterek, ailesine başsağlığı diledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız