SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Acıyı Paylaştılar

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:28:15
Acıyı Paylaştılar
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor  ile Elazığspor'un taraftarları, şehitler için tek yürek olarak, sosyal medya üzerinden teröre tepkilerini dile getirdiler. 

Doğu'nun iki önemli takımı Yeni Malatyaspor ve Elazığspor'un taraftarları sosyal medya üzerinde şehitler için yaptıkları paylaşımlarla tek yürek oldu. Taraftarlar, 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' yazılı paylaşımlarla terörü lanetledi. 

Ezeli kulüplerin taraftarları bu kez sosyal medyada anlamlı bir mesaj yayınladı. Yıllar öncesine dayanan rekabeti bir köşeye bırakan taraftarlar, şehitler için bir araya geldiler ve hep bir ağızdan seslerini yükselttiler. 

Yeni Malatyaspor Kulübü’nün sosyal medya hesabından atılan, “Şimdi daha yüksek bir sesle; şehitler ölmez vatan bölünmez” paylaşımına Elazığspor Kulübü de destek vererek, “Şehitler ölmez vatan bölünmez” paylaşımıyla ile yanıt verdi.

Ligin 5. haftasında Malatya İnönü Stadı'nda oynanacak olan karşılaşma öncesi birlik ve beraberlik çağrısında da bulunan taraftarlar, "Ligin 5. haftasında hep birlikte 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' sloganı atalım" dediler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız