SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Açlık, Başka Ülkelerdede Var'

A- A+ PAYLAŞ

Sağlıkçılar Derneği (SADER) tarafından verilen iftar yemeğinde, yapılan anonsla birlikte Afkika ülkelerinde açlık çeken insanlara SMS ile yardım gönderildi. İftar Yemeğine Sağlık İl Müdürü Hacı Bayram Zengin'de katıldı.

İnönü Üniversitesi kampüsünün içinde bulunan Havuşbaşı restaurantta iftar yemeği veren SADER'in Başkanı Doktor Necbettin Gürbüz, "2005 yılında kurduğumuz derneğimizin amacı, sağlık çalışanları arasında dayanışmayı sağlayıp, verimli çalışma sağlamaktır" dedi.

Sosyal ve Kültürel alanlarda verimli projelere imza attık diyen Gürbüz, " İstihdama yönelik olarak da 150'ye yakın kişiye istihdam sağladık. Son olarak, 250 bin Euro destekli Avrupa Birliği Projesi ile 60 kişiye kurs düzenledik ve yarısından fazlasını iş sahibi yaptık. Kalanlara da yapmayı planlıyoruz." ifadelerini kullandı.

Sağlık İl Müdürü Hacı Bayram Zengin de konuşmasında, 'Sıkıntı çeken ülkeler sıralandığında bugünlerde hep Afrika'daki aç insanlar gündemde oluyor.Oysa ki, Pakistan, Tunus, Libya ve Cezayir gibi ülkelerde de insanlar sıkıntı çekmektedir. Türkiye'de hamd olsun şu gök kubbenin altında sıhhatli iftar etmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız